Φιλικών συνέχεια

19/08/2014 - 12:30

football_league2_pinakida1Οι ομάδες της Football League 2 δίνουν το ένα φιλικό μετά το άλλο αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι πιθανοί αντίπαλοι του Αιολικού στον όμιλο Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας και Δυτικής Αττικής είχαν ένα έντονο ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακο.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Οπούντιος Μαρτίνου απέναντι στον Λεβαδειακό με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Ντεντόπουλου στο 51ο λεπτό, σε μια ιστορική επιτυχία για την ομάδα της Φθιώτιδας απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Super League.

Στην Αργολίδα, ο Ερμής Κιβερίου φιλοξένησε την Καλαμάτα, η οποία επικράτησε με σκορ 0-1 σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Δύο αγωνιστικά τεστ έδωσε η Δόξα Νέας Μανωλάδας, αρχικά απέναντι στο Ριόλο Αχαΐας κερδίζοντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντεντόπουλου και εν συνεχεία με τον Ζακυνθιακό, εκτός έδρας, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 1-1 με γκολ των Ντεντόπουλου (0-1) και Καραπαναγιώτη (1-1).

Τέλος, νικηφόρο ήταν το φιλικό του ΠΑΟ Λουτρακίου απέναντι στην Ελλάδα Βέλου, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου.

Σήμερα, αγωνίζονται στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός με την Κυπαρισσία (19/8, 18:00), την Τετάρτη (20/8) η Καλαμάτα φιλοξενεί τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ το Σάββατο (23/8, 18:00) ο Παναργειακός υποδέχεται την Κ20 του Ολυμπιακού. Την Κυριακή (24/8) η Δόξα Νέας Μανωλάδας θα αγωνιστεί με την Τριγλία Ραφήνας και τις επόμενες ημέρες θα αντιμετωπίσει την Γλυφάδα (28/8) και τη Θύελλα Πατρών (31/8).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey