Στη Β Εθνική και τη νέα χρονιά η Σαπφώ

30/04/2023 - 21:38 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2023 - 22:01

Η Σαπφώ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 από την έδρα του ΑΟ Βριλησσίων και ανανέωσε το ραντεβού της στη Β Εθνική για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μετά τη νίκη της 4-1 την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στους Τράχωνες, η ομάδα της Λέσβου χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Όμως μετά τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαριά ήττα της Αθηναϊκής από τον Ατρόμητο, ακόμη και με νίκη των γηπεδούχων η Σαπφώ πάλι θα είχε κλειδώσει την παραμονή της.

Στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση και οι δύο ομάδες σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σαπφώ προηγήθηκε με την Χατζηχαραλάμπους στο 70', όμως η μόνιμη σκόρερ της ομάδας των Βριλησσίων Μπίλλιου ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90'.

Μια στροφή πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, πρωταθλητής αναδείχθηκε με κάθε επισημότητα ο Παναθηναϊκός που κέρδισε και την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι Τράχωνες υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη Γ Εθνική. Τα Βριλήσσια αγωνίζονται την τελευταία αγωνιστική με τους Τράχωνες, ενώ η Αθηναϊκή έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τη Μύκονο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey