Υποβιβασμός για την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου

08/05/2023 - 10:59 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2023 - 11:19

Η Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου θα ακολουθήσει τους Τράχωνες Αλίμου στη Γ Εθνική Γυναικών μετά τα χθεσινά 7/5 αποτελέσματα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής.

Την τελευταία αγωνιστική ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τη δεύτερη ομάδα που από τον όμιλο της Σαπφούς που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην πιο κάτω κατηγορία. Τα Βριλήσσια πέτυχαν άνετη νίκη 6-0 στο φινάλε απέναντι στους Τράχωνες και σε συνδυασμό με την ήττα 5-1 της Αθηναϊκής στη Μύκονο κλείδωσαν την παραμονή τους στη Β Εθνική Γυναικών.

Στην τέταρτη αναμέτρηση της αγωνιστικής ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 0-5 απέναντι στον Ιάσωνα Ιλίου και τερμάτισε στην δεύτερη θέση. 

Παραμονή για τον ΑΟ Βριλησσίων

Την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία ο ΑΟ Βριλησσίων κερδίζοντας 6-0 τους Τράχωνες. Τα γκολ σημείωσαν Μαργέτη (2), Μαργώνη, Καψαλάκη, Χέλμη και Πατσιαλή.

Υποβιβάστηκε η Αθηναϊκή

Η Αθηναϊκή υποβιβάστηκε στη Γ Εθνική μετά την ήττα της στη Μύκονο και σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας των Βριλησσίων. Για τη Μύκονο σκόραραν οι Αρμάου (2), Κανέλλου, Γιαννούλα, Πατεράκη.  Η Αθηναϊκή μείωσε με αυτογκόλ της Μπαγουρδή.

Άνετο φινάλε για τον Ατρόμητο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη χρονιά ο Ατρόμητος Αθηνών που νίκησε 5-0 τον Ιάσωνα Ιλίου τερματίζοντας στην δεύτερη θέση. Για τον Ατρόμητο σκόραραν οι Νεοφύτου (2), Μοσκοφίδου, Σύρμη και Σκουλαριώτη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey