Βαριά ήττα στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ Λέσβου!

04/11/2019 - 12:05 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2019 - 12:29

Ιστορική μέρα για το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Λέσβο η χθεσινή, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών με τον ΠΑΣ Λέσβου να ρίχνεται πρώτος στη μάχη.

Η Μυτιληνιά ομάδα δέχθηκε βαριά ήττα 11-0 στου Ρέντη από την σαφώς ανώτερη, ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα του Εθνικού. Μέχρι το 25' το σκορ ήταν 0-0 από εκεί και μετά έπαιξε ρόλο η εμπειρία του αντιπάλου και η απειρία της Μυτιληνιάς ομάδας που από το 25' ως το 40 δέχθηκε 7 τέρματα κυρίως από ατομικά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ προχώρησε σε αλλαγές με σκοπό να πάρουν χρόνο περισσότερες αθλήτριες.

Στόχος φυσικά των ομάδων του νησιού είναι με τον χρόνο να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα περισσότερα κορίτσια που απαρτίζουν τι ομάδες πάτησαν γήπεδο για πρώτη φορά πριν δύο μήνες περίπου.

Την αποστολή του ΠΑΣ απέναντι στον Εθνικό αποτέλεσαν οι εξής: Ασημίνα-Ειρήνη Φιλίππου, Νικολέτα Δεληγιάννη, Μυρσίνη Γιαννακάκη, Άννα Εμμανουιλήδου, Ελπινίκη-Ταξιαρχούλα Κασάπη, Μαρία Τζίνη, Μαρία-Παρασκευή Κράλλη, Τριάδα Τιγκινη, Μαρία Στάρτσου, Κρυσταλλία Αποστόλου, Μαριάνθη Μηλιορέλλη, Μαριάνθη Τσεσμετζή,  Ελένη Παπουτσή, Κατερίνα Τηνιακού, Φιλίτσα  Αδαλη.

Η δεύτερη αγωνιστική είναι στις 17/11 με τη Σαπφώ να υποδέχεται τον Εθνικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey