Το πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εθνικού!

14/12/2019 - 17:38 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2019 - 18:23

Την ήττα με 0-5 γνώρισε ο ΠΑΣ Λέσβου από τον Εθνικό στο γήπεδο Λουτρών για την 4η αγωνιστική της Γ Εθνικής γυναικών.

Η Μυτιληνιά ομάδα παρουσίασε αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως μέτρησε η ανωτερότητα και η μεγαλύτερη εμπειρία της φιλοξενούμενης ομάδας σε κομβικά σημεία του αγώνα και με τη νίκη αυτή ο Εθνικός έπιασε την πρώτη θέση με 7 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ξεκάθαρη εδαφική υπεροχή για τον Εθνικό που είχε κλείσει κάτω από το κέντρο τον αντίπαλο του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία καθώς η άμυνα του ΠΑΣ είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Έτσι, το 0-1 ήρθε από στημένη φάση στο 23', αφού το φάουλ που εκτέλεσε η Ραπανακή λίγο κάτω από την γραμμή του κέντρου κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ και παρέμβαση της Μπαλαντέσκου. Μετά από δέκα λεπτά ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι για χέρι το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι με την Αρεστή να γράφει το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυναμικά για τον ΠΑΣ, ο οποίος προσπάθησε να απαντήσει σε δύο περιπτώσεις με την Αποστόλου και την Τζινή, όμως σε μια αντεπίθεση η Γραβάνη βρέθηκε αμαρκάριστη μέσα στην μικρή περιοχή και με όμορφη κεφαλιά έκανε στο 65' το 0-3 και εκεί τελείωσαν όλα. Στην συνέχεια η ομάδα του Πειραιά βρήκαν ακόμα δύο τέρματα με την Καραϊωσηφόγλου Βασιλική για το τελικό 0-5 με την ομάδα του Πάρη Καραϊσκάκη ωστόσο να κερδίζει το χειροκρότημα για την προσπάθεια της από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Λέσβου(Καραϊσκάκης):Φιλίππου, Καλαϊτζή, Αποστόλου, Στράρτσου,Τιγκίνη, Μηλιορέλλη, Τσεσμετζή, Εμανουηλίδου, Μαθιέλλη (80'Καδή), Λαμπρινού (55' Κράλλη), Τζινή (65'Αδαλή)

Εθνικός(Ελευθεριάδης):Μπαρδάκου, Αλιβανόγλου (78' Καραϊωσηφόγλου Α.), Μπάσια, Κουκουβέ (80' Κοψίδα), Καρόζη, Αρεστή, Βατίστα (68' Καραϊωσηφόγλου Β.), Ραπανάκη, Σαββάκη, Γραβάνη, Μπαλαντέσκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey