ΠΑΣ Λέσβου: Αλλαγές στο τεχνικό τιμ

18/10/2022 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2022 - 13:17

Αλλαγές στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Λέσβου σημειώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με την προετοιμασία της ομάδας ωστόσο να συνεχίζεται πυρετωδώς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής γυναικών, μετά την επιτυχημένη περσινή παρουσία της και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Δασκάλου ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας για κάποιο χρονικό διάστημα σε συνεργασία πάντα με τον Ευθύμη Παπακώστα ο οποίος απουσιάζει εκτός Λέσβου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ, καθώς υπήρξαν διαφωνίες με την διοίκηση για το αγωνιστικό μέρος κυρίως, με τις δύο πλευρές να λύνουν σε φιλικό κλίμα την συνεργασία τους. Τα ηνία του συλλόγου πλέον αναλαμβάνει ο Βασίλης Νησιώτης ο οποίος ανήκε στο τεχνικό τιμ, όμως επίσης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους και επέστρεψε πρόσφατα στο νησί, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Άγγελος Πάπαρης.

Η προετοιμασία του συλλόγου συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθμούς, έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός, ενώ η ομάδα έχει κινηθεί και στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση της νεαρής παίκτριας Λυδίας Θανοπούλου που μένει στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από τη Λέσβο. Η Θανοπούλου προπονείται προς το παρόν στη Νίκη Γαλατσίου και ετοιμάζεται να ενταχθεί στον εκπρόσωπο της Λέσβου στη Γ Εθνική γυναικών. Επίσης, στα σκαριά βρίσκεται άλλη μια πολύ καλή περίπτωση νεαρής παίκτριας με την μεταγραφή να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ η διοίκηση εξετάζει και κάποιες επιπλέον περιπτώσεις.

Ακόμη, επανήλθε από σοβαρό τραυματισμό η αθλήτρια Ελένη Παπουτσή, όπως και η Τριάδα Τιγκινη η οποία είχε αποσυρθεί για λίγους μήνες, ενώ αρχές του νέου έτους θα επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και η Χριστίνα Κορωναίου η οποία βρίσκεται σε στάδιο ενδυνάμωσης μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν.

Τέλος, συνολικά το ροστερ απαρτίζεται από 20 αθλήτριες μεταξύ των οποίων συμμετέχουν και νεαρές αθλήτριες από τις ακαδημίες, ενώ ο ΠΑΣ Λέσβου θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Λέσβου στην κατηγορία Κ16.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey