Για τη δεύτερη νίκη Καλλονή και ΠΑΣ Λέσβου

01/12/2023 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2023 - 16:33

Καλλονή και ΠΑΣ Λέσβου θα αναμετρηθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Παρακοίλων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών.

Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και θα αγωνιστούν σε επίσημο αγώνα μετά από σχεδόν ένα μήνα, καθώς υπήρξαν αναβολές αγώνων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο ΠΑΣ Λέσβου στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και θέλει να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στην κορυφή. Αμφίβολη για την ομάδα του Βασίλη Νησιώτη είναι η αρχηγός Τριάδα Τιγκινή, η οποία επανέρχεται σταδιακά μετά τον τραυματισμό της στον αγώνα με την ΑΕΛ. Κανονικά το παρών και αυτόν τον αγώνα θα δώσει η Μιχαέλα Παράσχου.

Η ομάδα της Καλλονής από την πλευρά της έχει προετοιμαστεί γι' αυτό τον απαιτητικό αγώνα και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν δύσκολο και σίγουρα πιο έμπειρο στην κατηγορία αντίπαλο. Ο Ιγνάτης Σλουμάτης δεν θα έχει στην διάθεση του την Μάρκου, η οποία παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Τέλος. ο δεύτερος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Χίου και ΑΕΛ αναβλήθηκε λόγω τροποποίησης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ενώ ρεπό έχει η Σαπφώ Β.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey