Πρώτη νίκη με πεντάρα για την ΑΕΛ

09/12/2023 - 19:03 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2023 - 19:56

Η ΑΕ Λήμνου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών με σκορ 5-1 απέναντι στην ομάδα της Καλλονής.

Στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, η Καλλονή δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, όμως πλήρωσε ξανά την απειρία της, με την ομάδα της Λήμνου να φτάνει τελικά σε μια άνετη νίκη.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με σουτ της Μαρίας Μπουλέτου και διπλασίασε τα τέρματα της στο 25' με την Σουλντίσα. Στο 30' η Καλλονή κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή της Γελαγώτου, ωστόσο η Παπασταύρου που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει την Προβατά. 

Η ομάδα της Καλλονής πάτησε καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και μείωσε με την Παπασταύρου στο 50'. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα σπατάλησε μοναδικές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσια, με δύο χαμένα τετ α τετ από τις Παπασταύρου και Γελαγώτου. Οι γηπεδούχες στη συνέχεια δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και καθάρισαν την υπόθεση νίκης με δύο τέρματα της Γούτσιου, ενώ το 5-1 έγινε από την Άννα Μπλιά.

Φωτογραφία: limnosreport.gr

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey