«Άλμα» τίτλου για το ΠΑΣ Λέσβου 0-2 την ΑΕΛ

27/01/2024 - 21:13 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2024 - 21:46

Ο ΠΑΣ Λέσβου αναδείχθηκε νικητής 0-2 κόντρα στην ΑΕΛ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β Εθνική.

Το Σάββατο 27/1 αναμετρήθηκαν στη Λήμνο οι δύο διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου, με τον ΠΑΣ Λέσβου να επικρατεί και στον δεύτερο αγώνα με την ΑΕ Λήμνου. Ακόμη υπάρχουν αρκετοί αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Νησιώτη διατηρεί σημαντικό προβάδισμα πλέον.

Σε μια δυνατή αναμέτρηση με σκληρές μονομαχίες, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχες κέρδισαν τη μάχη του κέντρου, ωστόσο ΠΑΣ πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του με γκολ της Ευρυδίκης Λιμάγια από το 28ο λεπτό, μετά από κάθετη πάσα της νεοαποκτηθείσας Δήμητρας Παντελιάδου. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λέσβου προχώρησε σε αλλαγή διάταξης και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με την Μαριάνθη Τζαννή. Οι νικήτριες μάλιστα είχαν τρία δοκάρια με τις Παντελιάδου (2) και Τριάδα Τίγκινη και ακυρωθέν τέρμα της Μιχαέλας Παράσχου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey