Εύκολη νίκη για την Καλλονή 2-7 τη Σαπφώ Β

28/01/2024 - 19:02 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2024 - 15:45

Η Καλλονή νίκησε με το εμφατικό 2-7 στο γήπεδο Μόριας τη Σαπφώ Β, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών.

Για την ομάδα του Ιγνάτη Σλουμάτη σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο οι Μαμουρίδου 15' και Παπασταύρου στο 26'. Για τη Σαπφώ Β μείωσε 1-2 στο 33' η Καρακάση που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν κυρίαρχη πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Στο 51' έγινε το 1-3 από την Μαμουρίδου, όμως οι γηπεδούχες αντέδρασαν ξανά, μειώνοντας εκ νέου με τη Θυμέλλη. Με μεγάλη πρωταγωνίστρια στη συνέχεια την Καλατζή που πέτυχε χατ-τρικ, η Καλλονή κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, ενώ ένα γκολ σημείωσε και η Γελαγώτου.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την Καλλονή που πέρασε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Και στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο Παρακοίλων η Καλλονή είχε επιβληθεί απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Σαπφούς με 3-1.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ Β(Καραϊσκάκης):Τατάκη, Ανδριώτη, Μπαντζή, Πετρέλλη, Κυπριώτου, Σπανού, Καρακάση(83'Τούρβαλη), Μουτζούρη, Παπαγιάννη(65'Μαλλή), Θυμέλλη, Πιτσιλαδή

Καλλονή(Σλουμάτης): Νικολάρα, Κουτζαβεκιάρη(83'Καράμαλη), Εμμανουήλ, Χαματζόλα, Πολύζου, Χρόνη(57'Γαβριηλίδη), Ζήκου(46'Αλβανού), Παπασταύρου, Γελαγώτου, Μαμουρίδου(71'Χαματζόλα), Καλατζή(83'Μπαγκάλα)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey