Πρώτη νίκη με «τριάρα» η Σαπφώ Β

18/02/2024 - 19:10 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2024 - 19:54

Με νίκες για την ΑΕ Λήμνου και τη Σαπφώ Β ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών.

Iστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γυναικών πανηγύρισε η Σαπφώ Β μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Χίου. Οι νεαρές παίκτριες του Πάρη Καραϊσκάκη είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτόν τον απαιτητικό αγώνα που είχε δυνατές μονομαχίες, έπαιξαν με πάθος και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πανηγύρισαν έντονα την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι Μυτιληνιές στο πρώτο μέρος διατήρησαν τον έλεγχο και μέχρι το 35ο λεπτό προηγήθηκαν 0-3. Δύο γκολ σημείωσε η Αργύρη με απ' ευθείας φάουλ και πέναλτι αντίστοιχα και ένα η Θυμέλλη, ενώ η Σαπφώ Β είχε και δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με τις Βογιατζή και Θυμέλλη. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει ξανά στον αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενες αμύνθηκαν αποτελεσματικά. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο τελικό 3-1 με σουτ της Κουτρή στο 74', ενώ η ομάδα της Λέσβου σπατάλησε ακόμη δύο ευκαιρίες με τις Πιτσιλαδή και Παπαγιάννη. 

Στον δεύτερο αγώνα στο γήπεδο Παρακοίλων, η ΑΕΛ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της φτάνοντας σε εύκολη νίκη 0-5 απέναντι στην Καλλονή. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-4 με γκολ που σημείωσαν οι Τρυφερή 28' και 39', η Σουλντίσα στο 31' και η Αγαλιανού στο 42'. Το 0-5 έγινε από την Άννα Μπλιά στο 89', ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι με την Τρυφερή. Σημειώνεται ότι από την Καλλονή αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο οι Φωτεινή Παπασταύρου και Ροδάνθη Καλατζή. Η ΑΕΛ μετά τη σημερινή επικράτηση έπιασε κορυφή, ωστόσο ο ΠΑΣ Λέσβου έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Ολυμπιακός Χίου(Θ.Μαθιούδης):Κοντίλη, Παπαγιάννη, Αποστολίδη, Καλεώδη(46'Σπέρκου Κ.), Φραγκάκη, Παιδούση, Μπιζάνη, Μενδώνη, Σπέρκου Α.(67'Γεωργούλη), Κουτρή, Γιαννοπούλου

Σαπφώ Β(Π.Καραϊσκάκης):Τατάκη, Ανδριώτη, Μπαντζή, Πετρέλλη(85'Καρακάση), Αργύρη, Μουτζούρη, Βογιατζή, Σπανού, Θυμέλλη(80'Μαλλή), Βούρου, Παπαγιάννη(70'Πιτσιλαδή)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey