Γούτσιου και Αγγελάκη στην Εθνική Ενόπλων Γυναικών

13/05/2022 - 21:37 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2022 - 21:50

Ύστερα από αρκετούς μήνες απραξίας οι αθλήτριες που υπηρετούν στα σώματα Ασφαλείας της χώρας μας, συγκεντρώνονται από όλες τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου για να δημιουργήσουν την Εθνική ομάδα Ενόπλων,  η οποία βρίσκεται στην Ρόδο για προπονήσεις και ένα φιλικό παιχνίδι με την Ιάλυσος Ladies F.C.

Μια ομάδα που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και που τα μέλη της είναι γυναίκες που ανήκουν σε ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας.Η αθλήτρια της ΑΕ Λήμνου Μαρία Γούτσιου, που υπηρετεί στην Πολεμική μας Αεροπορία, δε θα μπορούσε να λείψει από αυτή την προσπάθεια καθώς με τις εμφανίσεις της στη Γ Εθνική δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Μαρία Γούτσιου με καταγωγή από την Κατερίνη, βρέθηκε φέτος στη Λήμνο με μετάθεση και εντάχθηκε στν ΑΕΛ, ενώ ανήκε στο δυναμικό των Πιερίδων Μουσών από την Κατερίνη και είχε συμμετάσχει ξανά σε αγώνες Γ' Εθνικής.

aggelaki-ethniki-enoplon.jpg (768×960)

Επίσης, sτην επανασυγκρότηση της Εθνικής Ενόπλων Γυναικών κλήθηκε και η ποδοσφαιρίστρια της Σαπφούς Λυδία Αγγελάκη η οποία και φέτος είχε εξαιρετικές εμφανίσεις. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey