Νικηφόρο ξεκίνημα για Παναθηναϊκό, Τράχωνες και Ιάσονα Ιλίου

21/11/2022 - 11:33 Τελευταία τροποποίηση στις 21/11/2022 - 12:00

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε 6-0 απέναντι στον ΑΟ Βριλησσίων στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους επίσης, ο Ιάσων Ιλίου και οι Τράχωνες Αλίμου.

Ανώτερος ο Παναθναϊκός

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΑΟ Βριλησσίων και πέτυχαν μια άνετη νίκη. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ της Νταρζάνου, στο 35’ η Ντζάνη πέτυχε το δεύτερο γκολ, ενώ η Κοκοτσάκη τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 3-0. Στο 45’ η Ντζάνη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ και το τέταρτο για τον ΠΑΟ με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μισό με τον κόουτς του "τριφυλλιού" Χαραλαμπίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, ωστόσο στο 60’ η Μπριάνα έκανε το 5-0 και στο 81’ η Κοκοτσάκη σημείωσε το δεύτερό της τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Με το δεξί ο Ιάσων Ιλίου

Με νίκη μπήκε στο πρωτάθλημα και ο Ιάσων Ιλίου που επιβλήθηκε με 1-2 κόντρα στην ομάδα της Μυκόνου. Τα γκολ για τις νικήτριες σημείωσαν οι Γκίτσα και η Σπαγάκου με απευθείας φάουλ στο 87', ενώ η ΑΕ Μυκόνου είχε ισοφαρίσει με την Κανέλλου.

Νίκη για τους Τράχωνες

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α’ εθνική σημείωσαν οι Τράχωνες Αλίμου. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με την διεθνή με την Εθνική παγκορασίδων Μιχαλοπούλου Λυδία . Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του αγώνα η Αγία Παρασκευή πίεσε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες αλλά οι παίκτριες του Αλίμου κράτησαν το σκορ στο τελικό 0-1.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey