«Γλυκιά» ήττα στο φινάλε για τη Σαπφώ

07/05/2023 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2023 - 11:46

Με ήττα 0-4 από την ισχυρή ομάδα της Αγίας Παρασκευής έκλεισε τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών η Σαπφώ.

Στην χθεσινή αναμέτρηση 6/5 στο γήπεδο Μόριας, η ομάδα της Μυτιλήνης που πέτυχε τον στόχο της παραμονής της κατηγορία, πάλεψε απέναντι στην ανώτερη και αρκετά ποιοτική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο έφυγε από τη Λέσβου με μια άνετη νίκη. Η Παχάκη σκόραρε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος (3',40') και στην επανάληψη η Σταμπουλή στο 75' και η Πρίφτη στο 80'.

Η Σαπφώ ολοκλήρωσε την δύσκολη αυτή χρονιά από πολλές απόψεις με ψηλά το κεφάλι, ανανεώνοντας την παρουσία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία, αγωνιζόμενη σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο με ομάδες επιπέδου Α Εθνικής. 

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Π. Καραϊσκάκης):Αψαθά,Κούρτη, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Κατρακάζα Ε.(85’Σπανού), Ασημίνου, Βούρου(79’Κορωναίου), Τζίνη(57’Φόρα), Κατσάρα, Νασιούδη, Ζκέρη

Αγία Παρασκευή(Γ. Γκατζογιάννη):Δασκαλοπούλου, Αραπάκου(70’Χρυσίνα), Γεωργίου, Αθανασοπούλου(58’Σταμπουλή), Ρήγα, Παπουρτζή(65’Μαγκλάρα), Πρίφτη, Λάμπρου(58’Τζανή), Πουρνιά, Πρώιμου, Παχάκη

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey