Παρουσίαση στρατηγικού πλάνου ποδοσφαίρου γυναικών

03/03/2024 - 20:22 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2024 - 20:23

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 11:00 θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle (Κλεομένους 2, Αθήνα), στην οποία θα παρουσιαστεί το στρατηγικό πλάνο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το ποδόσφαιρο γυναικών.

Ομιλητές στην Συνέντευξη Τύπου θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο διευθυντής της FIFA στην Ευρώπη, Elkhan Mammadov, το μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων της FIFA για το ποδόσφαιρο γυναικών, Anne Noe, η διευθύνουσα σύμβουλος του ποδοσφαίρου γυναικών της UEFA, Nadine Kessler και η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Ελένη Κακαμπούκη. Παρών θα είναι και ο εκπρόσωπος της FIFA, Lorenzo Cavallari.

Το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα έχει μπει σε μια νέα εποχή και αναπτύσσεται ραγδαία. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε αγαστή συνεργασία με την FIFA και την UEFA, έχει εκπονήσει το πρώτο, στην ιστορία της, στρατηγικό σχέδιο γυναικείου ποδοσφαίρου, το οποίο θα παρουσιαστεί στην εν λόγω Συνέντευξη Τύπου. Το ποδόσφαιρο γυναικών αποτελεί μια από τις πιο μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης του αθλήματος και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο τόσο των Εθνικών Ομάδων όσο και των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Η Συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr και από το επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube, το Hellenic Football Family.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey