Εντυπωσιάζει η νεαρή Μυτιληνιά ποδοσφαιρίστρια Μιχαέλα Χείλαρη

05/04/2024 - 13:44 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2024 - 14:30

Η 11χρονη ποδοσφαιρίστρια με καταγωγή από τη Μυτιλήνη Μιχαέλα Χείλαρη  της ομάδας Κορασίδων του Ολυμπιακου Γαλατσίου και της γυναικείας ομάδα Νίκη Γαλατσίου που αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής, ειναι ήδη επαγγελματίας και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η Μιχαέλα σε ηλικία μόλις 8 ετών ξεκίνησε να παίζει το αγαπημένο της άθλημα σε πλατείες, αλάνες αλλά και στο σχολείο της με άλλα παιδιά. Ένα χρόνο αργότερα έκανε εγγραφή στην ομάδα του ΑΟ Ν.Ιωνιας στο καλοκαιρινό τμήμα. Αυτη ήταν και η αρχή για μια πραγματικά απίστευτη ως τώρα πορεία στο ποδόσφαιρο για την Μιχαελα.

Τον Σεπτέμβρη το ίδιου έτους (2022) εντάχτηκε στην ομάδα Κορασίδων του ΑΟ. Απο τα πρώτα κιόλας παιχνίδια έδειξε την τεχνική της κατάρτισή, αφού ήδη μέχρι τον Δεκέμβρη είχε γίνει η πρώτη σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ και πολλές ασιστ. Τον Δεκέμβριο επίσης έκανε δοκιμαστικό στις κεντρικές σχόλες του Ολυμπιακού οπου έγινε αμέσως δεκτή απο την ΠΑΕ με υποτροφία ενημερώνοντας την,οτι ξεκινάει η ένταξη της στην σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης. Ταυτόχρονα αγωνίζεται και στην ομάδα του ΑΟ Ν.Ιωνιας συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στην πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού συμμετείχε σε τουρνουα Παγκορασιδων όπου σε 5 συνεχόμενους αγώνες την ιδια μέρα σημείωσε 6 γκολ και έγινε η πρωτη σκόρερ οχι μόνο της ομάδας αλλα και του τουρνουά βοηθώντας έτσι την ομάδα της να κατακτήσει την πρώτη θέση. Από τον Ιανουάριο και μετά απο επαφές της οικογένειας ήρθαν και οι πρώτες χορηγίες για ποδοσφαιρικό εξοπλισμό.

xeilari-mixaela1.jpg (480×323)

Με συμμέτοχες και στις δύο ομάδες, τον Ολυμπιακο αλλά και την Ν.Ιωνια, πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις σημειώνοντας πολλα γκολ. Με τον Ολυμπιακο συμμετείχε σε πολλα τοπικου χαρακτήρα τουρνουά κερδίζοντας εμπειρίες αλλα και σημειώνοντας πολυ καλες εμφανίσεις.

Επίσης, λόγω διαμονής της Μιχαελας στο Νεο Ηρακλειο Αττικης ελαβε πρόσκληση απο τον Δήμαρχο κ. Μπάμπαλο οπου και δέχτηκε πολλα συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλει στον χωρο του ποδοσφαιρου. Τον Ιούνιο και με το τελος της ποδοσφαιρικής χρονιάς ελαβε μερος σε τουρνουά ποδοσφαίρου με την Ν.Ιωνια σημειώνοντας εκπληκτική εμφάνιση πετυχαίνοντας 2 γκολ μοιράζοντας την τοπ σκορερ με αλλη μια συμπαίκτρια της. Στη σαυνέχεια αποχώρησε από την ομαδα της Ν.Ιωνιας, αφου χαιρέτησε, βράβευσε αλλα και ευχαρίστησε ολο το τεχνικο team, με συνολικά 38 γκολ και πολλες ασιστ κανοντας την μια απο τις μεγαλυτερες σκορερ. Πριν απο την αποχώρηση της ελαβε μερος σε τουρνουά κατά της εμφιλης βιας κατα τον γυναικών (Strong Me) φιλανθρωπικου χαρακτήρα. Επίσης, ευαισθητοποιημένη και μετα απο συζητήσεις με την ιδρύτρια κα. Ασπασια Θεοφιλου έγινε πρέσβυρα της έμφυλης βιας κατά των γυναικών. Ακόμη, η πολύ καλη της πορεία με την ομαδα της, οδήγησε και την Δήμαρχο της Ν.Ιωνίας κ. Θωμαϊδου να την καλέσει στο δημαρχείο και να την συγχαρεί για τις προσπάθειες της.

Το καλοκαίρι μπαίνει σε προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Σε πρόσφατη επαφή με την διοίκηση του Ολυμπιακου Σταδίου Αθηνών, ενημερώθηκε ότι θα ειναι η πρώτη αθλήτρια όπου θα πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του κάνοντας μια μικρή ατομική προπόνηση αμέσως μόλις ανοίξει ξανά τις πόρτες του.

xeilari-mixaela2.jpg (440×294)

Στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και μετά απο συζητήσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός η Μιχαέλα Χείλαρη κάνει εσωτερική μεταγραφή στον νεοσύστατη σχολή του Ολυμπιακού Γαλατσιου και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα κορασίδων της σχολής αλλα και ταυτόχρονα θα κάνει προπονήσεις με την γυναίκεια ομάδα. Σχεδόν αμέσως και χωρίς να εχει αγωνιστεί ακόμα με την νέα της σχολή, λαμβάνει μέρος σε Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου (Elite Neon Cup) με συμμετοχές από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά clubs του κόσμου, όπως αυτό της CΗELSEA FC της ΑIΜΖ FC ZED FC, του Παναθηναικού, της ΑΕΚ και άλλων ομάδων. Εκεί πήρε λεπτά συμμετοχής αλλά και ολόκληρα ημίχρονα με την γυναίκεια ομαδα δείχνοντας σε όλους τις πολλές δυνατότητες αλλα και τεχνικές που διαθέτει, παίζοντας με τις μεγαλύτερες πακίτριες του κόσμου. Με την ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατσίου συμμετέχει και στο πρωτάθλημα των σχολών του Ολυμπιακου για μικτές ομάδες, πραγματοποιώντας εκαιρετικές εμφανισεις και με όμορφα γκολ.

Ήδη απο τώρα εχει δεχτεί πολλές προτάσεις απο ομάδες της χώρας μας και το εξωτερικό για να ενταχθεί στο ροστερ τους. Το παρόν βρίσκει την Μιχαελα Χείλαρη που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ στη σχολή Ολυμπιακού Γαλατσιου. Τέλος, η Μιχαέλα είναι μαθήτρια της έκτης τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ηρακλείου. Στόχος της ειναι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια αλλα και να ασχοληθεί με την προπονητική.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey