Προς Μακρακώμη ο αγώνας κυπέλλου του Αετού Λουτρών

16/08/2023 - 12:24 Τελευταία τροποποίηση στις 16/08/2023 - 12:41

Στην περιοχή της Μακρακώμης προορίζεται να διεξαχθεί ο αγώνας του Αετού Λουτρών για την Α φάση του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕ Μυκόνου.

Η ομάδα της Μυκόνου στις 23 Αυγούστου θα μεταβεί στο Καρπενήσι για την συνέχεια της προετοιμασίας της ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Το σενάριο να επιστρέψει στο νησί για τον αγώνα του κυπέλλου και μετά να συνεχίσει ξανά στο Καρπενήσι το υπόλοιπο της προετοιμασίας μοιάζει αρκετά δύσκολο. Με τα παραπάνω δεδομένα, έγινε πρόταση στον Αετό Λουτρών αντί να ταξιδέψει στη Μύκονο, να πάει στην Μακρακώμη, που βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι, όπου θα είναι ήδη η Μύκονος.

Ο κυπελλούχος Λέσβου το βλέπει θετικά και πιθανότατα θα συναινέσει, ώστε η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο γήπεδο της Μακρακώμης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστή και επίσημα η συμφωνία των δυο ομάδων για την έδρα και την τελική ημερομηνία, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα στα εισιτήρια και είναι άγνωστο ακόμη αν ο Αετός θα καταφέρει να ταξιδέψει για να αγωνιστεί στην αρχική ημερομηνία (27 Αυγούστου) ή αν θα υπάρξει αναβολή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey