Αντωνίου: «Τέσσερα γήπεδα και το ΟΑΚΑ υποψήφια για τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας»

03/02/2024 - 18:48

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το θέμα του Κυπέλλου Ελλάδας με τις ημερομηνίες των ημιτελικών και την έδρα του τελικού.

Ο κ. Αντωνίου άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης και του ΟΑΚΑ για αυτό τον σκοπό.

Αρχικά ο κ. Αντωνίου είπε: «Έχουμε ζητήσει τις ημερομηνίες 14 και 21 Φεβρουαρίου από την UEFA επειδή δεν έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια οι ελληνικές ομάδες. Περιμένουμε απάντηση από την UEFA για να γίνουν τα παιχνίδια. Μέσα στα όρια και τις ημερομηνίες που υπάρχουν γιατί είναι στενά τα περιθώρια μέχρι τον τελικό καθώς μετά αρχίζει και το Euro, όπου μπορούν να διευκολυνθούν οι ομάδες θα γίνει. Υπάρχει καλή θέληση γι αυτό».

Για την έδρα του τελικού: «Το έχουμε πει από μέρες, το συζητήσαμε στο συμβούλιο. Ανάλογα με ποιες ομάδες θα είναι στον τελικό, είναι και η δυνατότητα να υπάρχουν φίλαθλοι, να κάνουμε έναν τελικό με κόσμο. Τα γήπεδα είναι το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο, το Παμπελοποννησιακό και της Λάρισας. Πέρσι είχαμε παρατράγουδα αλλά υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη για να αλλάξει. Το Παγκρήτιο έχει θέμα με το σκέπαστρο αλλά ο τελικός μπορεί να είναι ευκαιρία για να γίνει. Υπάρχει πιθανότητα να δοθεί σε χρήση και το ΟΑΚΑ. Πρέπει μόλις γίνουν οι ημιτελικοί να υπογραφεί σύμβαση με το γήπεδο για να αποφύγουμε τα περσινά». 

Για το ενδεχόμενο να είναι ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη: «Έχει χρόνια να γίνει τέτοιος τελικός και να έρθει το Κύπελλο σίγουρα στη Θεσσαλονίκη. Το Καυταντζόγλειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα άλλα γήπεδα είναι των ομάδων. Το ΟΑΚΑ είναι και αυτό μια λύση».

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey