Αιολικός:Προς νέα αναβολή ο αγώνας Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας

13/09/2023 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 13/09/2023 - 19:56

Στον "αέρα" βρίσκεται ξανά ο Κυριακάτικος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας του Αιολικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αναμέτρηση των "κυανόλευκων" για την 3η φάση του κυπέλλου έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας, λόγω των καταστροφών στην πόλη της Καρδίτσας από την κακοκαιρία "Daniel".

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καρδιτσιώτες έχουν καταθέσει νέο αίτημα στην ΕΠΟ ζητώντας εκ νέου αναβολή του αγώνα, καθώς αντιμετωπίζουν δυσκολία στη μετακίνηση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η νέα πιθανή ημερομηνία για τον ορισμό της αναμέτρησης είναι η Τετάρτη 20/9, ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση και ο Αιολικός να πάρει την πρόκριση χωρίς να αγωνιστεί.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, λαμβάνοντας υπόψιν ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της SL2, ενώ η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι αγώνες της 3ης φάσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα 13/9, εκτός τα παιχνίδια Κοζάνη-Ηρακλής, Κισσαμικός-Απόλλων Πόντου (17/9) και Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου (20/9) που επίσης αναβλήθηκαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey