Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για τον Παναιτωλικό

11/10/2023 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2023 - 19:12

Ο Διαγόρας Ρόδου έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση. Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί ο σύλλογος του Αγρινίου επικράτησε με 4-3 και πήρε την πρόκριση στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γκάτα με γυριστό σουτ , έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι στο 15’ για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στην πρώτη τους ευκαιρία.  Ο Μπαλντασαρά με εξαιρετική μεταβίβαση βρήκε τον Τορεχόν στην περιοχή, αυτός γύρισε παράλληλα για τον Βοϊλή που σε κενή εστία πέτυχε το 0-1 στο 23’. Ο Διαγόρας απάντησε άμεσα. Ο Γκάτα πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον Στάγιτς με τον διαιτητή Κατοίκο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Μανιά να ευστοχεί στο πέναλτι για το 1-1 στο 29’. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με κοντινή κεφαλιά του Λεσάι ωστόσο το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ στο 35’. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί στο 97’, σέντρα-σουτ του Χατζηθεοδωράκη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αυγερινού. Στο 100’ εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, κεφαλιά του Μλαντέν εντυπωσιακή επέμβαση του Αυγερινού σε κόρνερ. Ο Μπαλντασαρά βρέθηκε σε θέση βολής στα όρια της περιοχής, ωστόσο το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 117’. To 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατοίκου στην παράταση και οδηγήθηκαν στα πέναλτι οι δύο σύλλογοι.

Πέναλτι: 0-1 Μλάντεν, απέκρουσε ο Στεργιάκης το πέναλτι του Μανιά, άουτ ο Μπαλντασάρα, 1-1 Μανωλάκης, 1-2 Λιάβας, 2-2 Πάρντο, 2-3 Χατζηθεοδωρίδης, άουτ ο Μασούρας, απέκρουσε ο Αυγερινός το πέναλτι του Πέρεζ, 3-3 Τσιαντούλας, απέκρουσε ο Αυγερινός το πέναλτι του Μπουζούκη, άουτ ο Φέκκας, 3-4 Ντουάρτε Μ., ο Στεργιάκης απέκρουσε το πέναλτι Νικόλη, χαρίζοντας την πρόκριση στον Παναιτωλικό με 4-3.

liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey