Πρόταση Δανιήλ για την αύξηση εσόδων των ερασιτεχνικών ομάδων

27/10/2023 - 11:17

Την πρότασή του να μπαίνουν οι μεγάλες ομάδες νωρίτερα στο Κύπελλο Ελλάδας, κατέθεσε ο Άγγελος Δανιήλ , πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Μια πρόταση, η οποία αφορά και τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ, οι οποίες ανάλογα με την κλήρωση, θα έχουν και περισσότερα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων. Mπαίνοντας νωρίτερα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, μπορεί και να αποκλειστούν νωρίτερα, άρα ανοίγει δρόμος για να προκριθούν οι ερασιτεχνικές ομάδες και να εισπράξουν περισσότερα χρήματα.

Με αυτό τον τρόπο, θα τους δοθεί και το έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουν τα Κύπελλα των Ενώσεών τους. Ο Άγγελος Δανιήλ, μίλησε και για το μεγάλο deal της ΕΠΟ με την CosmoteTV, το οποίο και αυτό σημαίνει έσοδα για τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ. Θυμίζουμε ότι με τα φετινά δεδομένα και με την πορεία του ο Παμβουπρασιακός, πρόκειται να εισπράξει 7-9 χιλιάδες ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέφερε: «Έκλεισε μια τριετής συμφωνία για το Κύπελλο και η επόμενη διοίκηση θα έχει και τον τρόπο να διαχειριστεί και ένα συμβόλαιο για να προγραμματίσει και να κάνει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όπλο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το Κύπελλο πρέπει οι μεγάλες ομάδες να μπουν τουλάχιστον μια φάση νωρίτερα. Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16. Και στη φάση των 16 πρέπει να είναι μονοί οι αγώνες».

Πηγή : ilianews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey