Δεν σηκώνει κεφάλι ο Αιολικός!

08/11/2023 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2023 - 20:41

Σε μια ακόμα κακή φετινή του εμφάνιση ο Αιολικός γνώρισε βαριά ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Λεβαδειακό με σκορ 3-0 και αποχαιρέτησε τη συνέχεια του θεσμού.

Γεγονός βέβαια που περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού εντείνεται ο προβληματισμός από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, δίχως το παραμικρό σημάδι βελτίωσης μετά από 2,5 μήνες. Άνευρος, ασύνδετος και με μερικούς ποδοσφαιριστές εμφανέστατα αδιάφορους για όσο αγωνίστηκαν, ο Αιολικός δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από το ματς.

Ο Λεβαδειακός ήταν ομάδα που ήξερε τι ήθελε και το πέτυχε σχετικά εύκολα, παίρνοντας και το εισιτήριο για την 5η Φάση, όπου θα υποδεχθεί τη Λαμία. Σκόρερς για τους γηπεδούχους χρίσθηκαν οι Συμελίδης (19’) με συρτό σουτ, Κουϊρουκίδης (34’) με κεφαλιά και Νικολιάς (81’) με κοντινό πλασέ. Για τον Αιολικό στις μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις του ματς, αρχικά ο Μανούσος σούταρε άουτ από πάσα του Ουνγιαλίδη (70’) και ο ίδιος είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ (89’).

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα της Μυτιλήνης έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο, όταν δηλαδή ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να τραβήξει στον πάγκο τους άφαντους Ζάκαριτς, Ενομό, Άσαχμπαρ και Κόρντιτς. Τέσσερις ξένους παίκτες, που ήρθαν με περγαμηνές και βαρύ βιογραφικό, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν δικαιώσει όσους τους έφεραν στην ομάδα.

Την Κυριακή ο Αιολικός τίθεται ξανά αντιμέτωπος του Λεβαδειακού, αυτή τη φορά στη Super League 2, αναζητώντας σημεία ζωής, αφού τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν βαθμολογικά και στο πρωτάθλημα μετά από το 15ημερο ρεπό.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Βήχος, Κουϊρουκίδης, Μεχία, Σωτηράκος, Λιάγκας, Συμελίδης, Τσελεπίδης, Πολέττο, Νικολιάς

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Dokic, Κολλαράς(34'Ουνγιαλίδης), Maksimenko, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Lohmannsroben, Kace, Achahbar(56'Ιωάννου), Zakaric(46'Μουχάλης), Nnomo(46'Σινγκ), Kordic(56'Μανούσος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey