Βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Πανσερραϊκό

05/12/2023 - 19:54

Τρεις μέρες μετά την ήττα για το Πρωτάθλημα στην Τρίπολη, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-0 τον Αστέρα για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.

Το προηγούμενο Σάββατο (2/12) ο Αστέρας Τρίπολης είχε νικήσει για το Πρωτάθλημα στο “Θ.Κολοκοτρώνης” τον Πανσερραϊκό με 1-0. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν η μία απέναντι στην άλλη, για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ τους για τους “16” του Κυπέλλου. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν η σειρά του Πανσερραϊκού να χαμογελάσει και να πάρει τη νίκη με 2-0.

 Το παιχνίδι ήταν ωραίο, οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να δώσουνε ρυθμό παρά το γεγονός ότι η βροχή που κατά διαστήματα έπεφτε με μεγάλη ένταση έκανε δύσκολο το έργο των παικτών. Ο Πανσερραϊκός πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με το 2-0 υπέρ του έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Στο 17′ ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Πεταυράκη και έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία του Αστέρα. Στο 38’ έγινε το 0-1. Ο Μασαρίποφ έδωσε στον Τόμας και αυτός που πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο β’ ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης θέλησε να μπει πιο δυνατά. Ο Μπαρτόλο (μία από τις αλλαγές του Ράσταβατς) έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Κατσίκας. Στο 56’ ο Πανσερραϊκός με τον Χατζηστραβό που επίσης πέρασε ως αλλαγή από την αρχή του β΄ημιχρόνου για τον Πανσερραϊκό, έδωσε ωραία πάσα στον Σοφιανό, αυτός πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για να κάνει το 0-2. 

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Αστέρας αύξησε την πίεση για να βρει ένα γκολ. Στο 58’ ο Μουνάφο δίνει στον Μπαρτόλο που μέσα από την περιοχή σουτάρει ψηλά, πάνω από την εστία του Πανσερραϊκού. Στο 68’ ο Μπαρτόλο έκανε τη σέντρα, ο Μιριτέλο έπιασε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Κατσίκας. Στο 72’ ο Βαλιέντε έπιασε την κεφαλιά, ο Κατσίκας απέκρουσε σε κόρνερ.  Από ένα σημείο και μετά, η πίεση του Αστέρα δεν έβγαζε τις ευκαιρίες που αυτή τη συχνότητα, ο Πανσερραϊκός διαχειριζόταν το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη. 

novasports.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey