«Αποχαιρέτησε» το Κύπελλο η ΑΕΛ

16/01/2024 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2024 - 21:03

Η Λάρισα ηττήθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με συνολικό σκορ 5-1 έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 9’ απείλησε η Λάρισα, όταν ο Μαρκετζάνι έκανε κακό κοντρόλ, ο Κοσσονού πίεσε, έβαλε την κόντρα αλλά η μπάλα πήγε πλάγιο και όχι προς την εστία. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν ξανά το γκολ στο 26’. Μεγάλη αδράνεια της άμυνας του Ατρομήτου, ο Ογκμπόε πήρε την μπάλα στον αέρα από τον Ιμερέκοφ αλλά ο Μαρκετζάνι πρόλαβε να μαζέψει.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 39’. Εξαιρετική συνεργασία των Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν, ο τελευταίος έκανε μία ωραία σέντρα και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής νίκησε από κοντά τον Σουλούκο για το 1-0.

Ο Ατρόμητος στο 49’ κέρδισε πέναλτι, όταν ο διαιτητής Βάτσιος καταλόγισε ανατροπή του Γιανναράκη πάνω στον Τσακμάκη. Ο Αντζιέλσκι από τα έντεκα βήματα έγραψε το 2-0. Στο 56’ η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Κ. Παπαγεωργίου μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μαρκετζάνι, όμως ο διαιτητής θεώρησε ότι έκανε θέατρο και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 3-0 γράφτηκε στο 83’. Από κόρνερ του Κούντε, ο Τσακμάκης με κεφαλιά νίκησε τον Σουλούκου και στο 90+3' με πλασέ ο Βέργος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 της αναμέτρησης.

liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey