Και στη Λήμνο πάει ο... Αιολικός!

16/02/2011 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2011 - 18:02

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέτρο Νταλαμπέκη, που πέτυχε χατ τρικ και είχε ακόμα δύο δοκάρια, ο Αιολικός επικράτησε του Αστέρα Νίκης με σκορ 3-0 στον τελικό του νησιού ή τυπικά τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τον Αιολικό να καθαρίζει το ματς από νωρίς και να κάνει στη συνέχεια συντήρηση δυνάμεων, εν όψει του κρίσιμου κυριακάτικου αγώνα στον "Ταρλά" κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς σημειώθηκε στο 15', όταν έπειτα από κόρνερ του Διονυσάτου, ο Νταλαμπέκης σημάδεψε με προβολή το δοκάρι του Παπαδάτου. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη στο 26ο λεπτό, όταν ο Διονυσάτος με εξαιρετική ασίστ, έβγαλε τετ α τετ τον Νταλαμπέκη, που πλάσαρε σωστά και πέτυχε το 1-0. Λίγο πριν την συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, ο Αιολικός διπλασίασε τα τέρματά του, ξανά με τον Νταλαμπέκη, αλλά αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού τον Μουτζούρη. Ωστόσο, στο 42', ο "Πετράν" έκανε δύο και τα δοκάρια του, πλασάροντας στην αριστερή γωνία του τέρματος, με την μπάλα να σταματά στη ρίζα και να επιστρέφει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε από πλευράς Αιολικού, που αγωνίστηκε με βασικούς ποδοσφαιριστές, δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετώπισε την κατάσταση. Οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλη έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο ο Αστέρας Νίκης βρήκε χώρους και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταθεί επάξια στο γήπεδο απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Οι παίκτες του Θόδωρου Γιακαλή προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο ματς, όμως στην καλύτερή τους ευκαιρία, στο 77ο λεπτό, ο ελευθερίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Πέτρου Γόμου. το κερασάκι στην τούρτα για τον Αιολικό, έβαλε και πάλι ο Νταλαμπέκης, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κοκκινέλλης): Γόμος, Καπταγιάννης, Βούρος (76' Αδαλής) Δάρρας, Ντζιμάνης, Διονυσάτος (67' Κροτσίδας), Τσετιροκλής, Π. Βουργουτζής, Νταλαμπέκης, Παπαδόπουλος (30 λ.τ Καδής), Μουτζούρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ (Γιακαλής): Παπαδάτος, Ν. Μπαράκης, Παπαγεωργίου, Πατσατζής (60' Λαγουτάρης), Κρασόπουλος, Διονυσάτος, Λαμπράκης, Παπαβασιλείου (40' Ελευθερίου), Σγουρέλλης (70' Μαρδάς), Χατζέλλης, Κουκέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey