Άπαντες παρόντες στον Αιολικό

04/03/2011 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 12:58

Χωρίς προβλήματα απουσιών ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αιολικού για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, την Κυριακή στη Λήμνο, με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης είδε με ικανοποίηση τόσο τον Θωμά Παπαδόπουλο, όσο και τον Νίκο Κροτσίδα, που είχαν αποχωρήσει με πρόβλημα στον κυριακάτικο αγώνα με το Χαϊδάρι, να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα όλη την εβδομάδα κι έτσι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Παράλληλα, υπάρχει αισιοδοξία και για τον Αλέξη Καδή, που δείχνει να έχει ξεπεράσει ένα μικρό τραυματισμό και επανέρχεται έτσι δριμύτερος, διεκδικώντας κάποια λεπτά συμμετοχής στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Αιολικού, ήρεμος και αισιόδοξος σχεδόν 48 ώρες πριν το σπουδαίο αυτό ματς, τόνισε σε δηλώσεις του στο sportlesvos.gr: "Η προετοιμασία μας για τον τελικό στη Λήμνο κύλησε ομαλά, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς οι Παπαδόπουλος και Κροτσίδας, ενώ ο Καδής ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Για εμάς, είναι ευτύχημα το ότι εκμεταλλευόμαστε το ρεπό στο Περιφερειακό, δίνοντας ένα σημαντικό αγώνα με ένα δυνατό αντίπαλο. Αυτό θα μας βοηθήσει, ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας αγωνιστική κατάσταση, εν όψει και της απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για αρκετούς λόγους. Πρώτα για να επιστρέψει ο Αιολικός στα τρόπαια, αφού το τελευταίο το κατέκτησε το 2002, στη συνέχεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακιρά γίνεται στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, το οποίο έχει κατακτήσει η ομάδα δύο φορές και φυσικά, για να μη διαταραχθεί η καλή μας ψυχολογία, αφού μας περιμένουν κρίσιμα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Η αποστολή του Αιολικού θα ταξιδέψει αυθημερόν για τη Λήμνο, αεροπορικώς, το πρωί της Κυριακής (10:15), με τον αγώνα να διεξάγεται στο Γήπεδο Ατσικής (15:15), ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης θα επιστρέψει στη Λέσβο τη Δευτέρα, ξανά αεροπορικώς (11:50).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey