Αουτσάιντερ ο Κεραυνός, αλλά με βλέψεις

04/03/2011 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 17:41

Με οδηγό τον άθλο του Ηρακλή, η φιναλίστ ομάδα της Λήμνου είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου και να συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Για τον Κεραυνό, το παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για διάκριση. Στη Λήμνο τονίζουν πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αναγνωρίζοντας πως έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δυνατό αντίπαλο, που είναι το φαβορί. «Θέλω να αγωνιστούμε όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα», είπε στους παίκτες του ο τεχνικός του Κεραυνού Δημήτρης Κουκάκης, σε μια προσπάθεια να μπορέσει να τους αποβάλει το άγχος και να αγωνιστούν ελεύθερα.

Στην ομάδα του Κεραυνού υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά μέσα από το μυαλό τους περνάει και ο περσινός άθλος του Ηρακλή, που κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛΚ, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, κερδίζοντας παράλληλα το θαυμασμό όλων, γενόμενος παράλληλα ακόμη πιο γνωστός στο ευρύ κοινό της Λέσβου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Λημνιός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει κοντά του όλα τα όπλα που θα ρίξει στην αυριανή μάχη. Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθούν οι έντεκα που αντιμετώπισαν τον Ηρακλή, αφού ενδεκάδα που κερδίζει δύσκολα μπορεί να αλλάξει. Τέλος, ο 12ος παίκτης της ομάδας στον τελικό θα είναι ο κόσμος, που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τον τελικό και να στηρίξει τους παίκτες, στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Να σημειώσουμε, πως ο Κεραυνός έχει φτάσει τρεις φορές στον τελικό της διοργάνωσης και ευελπιστεί πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey