Αιολικός και πολυνίκης! [photos]

08/03/2011 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2011 - 14:01

Ο Αιολικός απέδειξε περίτρανα πως ήταν το μεγάλο φαβορί φέτος για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου και στον τελικό, δεν μπορούσε κανείς να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του προς τον 14ο τίτλο της ιστορίας του.

Το τελικό 1-7 μέσα στο Γήπεδο Ατσικής επί του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου έδειξε σε όλους πως η ομάδα της Μυτιλήνης είναι... τρεις ταχύτητες πιο γρήγορη από τις αντίστοιχες του γειτονικού νησιού. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, πως ο Αιολικός ακόμα μια χρονιά κατόρθωσε να συνεχίσει την παράδοση, που τον θέλει όποτε συμμετέχει στο θεσμό, να τον κατακτά κιόλας. 

Ο Φώτης Κοκκινέλλης είχε υπερτονίσει σε προηγούμενες δηλώσεις του, πως τον ενδιαφέρει πολύ η διάκριση στο Κύπελλο Λέσβου και κατ' επέκταση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, σε μια προσπάθεια αυτή η νεανική φετινή ομάδα του Αιολικού να επαναλάβει -γιατί όχι- το μεγάλο θρίαμβο του 2002, όταν και κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη φορά  στην ιστορία της (η πρώτη το 1982), νικώντας τον Αλμωπό Αριδαίας (4-2). Βέβαια, ο Αιολικός από τότε, κατάφερε να βρεθεί σε ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών, το 2004, κόντρα στο Χαϊδάρι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Απολαύστε ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον προχθεσινό τελικό Κυπέλλου στη Λήμνο


Φωτογραφίες: Κατερίνα Λάγου - Έλια Δουβαλέτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey