Στην παράταση ο Αιολικός, εύκολα ο Αετός

16/02/2022 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2022 - 17:43

Αιολικός και Αετός Λουτρών ήταν οι νικητές των δύο σημερινών ημιτελικών του Κυπέλλου Λέσβου και θα μονομαχήσουν έτσι στον τελικό του νησιού.

Πιο δύσκολα απ' ότι υπολόγιζε, ο Αιολικός επικράτησε στην παράταση με σκορ 2-4, αφού πρώτα ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0. Ο Διαγόρας παρουσιάστηκε αρκετά μαχητικός και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό με αυτογκολ του Πάτα, σε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα Συνοδινό. Το αρχικό σοκ των παικτών του Γιακαλή διαδέχθηκε το δεύτερο γκολ της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, που με ψύχραιμο πλασέ του Καφαλούκου σε αντιεπίθεση, προηγήθηκε με 2-0 στο 5ο λεπτό.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένας μονόλογος του Αιολικού, που αναζητούσε ένα γκολ για να μπει ξανά στο ματς. Και το βρήκε στο 41', με αυτογκολ του Τριλιανού, που δεν υπολόγισε σωστά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-1 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Αιολικός ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ του Κονδύλη, όμως παρά την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατόρθωσε να "καθαρίσει" το ματς στην κανονική διάρκεια.

Ο ψυχωμένος Διαγόρας κράτησε το 2-2 στα 90 λεπτά και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί όμως, η διαφορά σε ποιότητα και φυσική κατάσταση ήταν εμφανής, με τον Αιολικό να παίρνει το προβάδισμα με πλασέ του Κονδύλη στο 99'. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γκέζος έγραψε το τελικό 2-4 με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στα Λουτρά, ο Αετός επικράτησε εύκολα με 5-1 του Αιγέα Πλωμαρίου και πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Παλαμουτσής, που σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο 45λεπτο (3-0).

Τα άλλα δύο γκολ της ομάδας των Λουτρών σημείωσε ο Πετρουζέλλης, ενώ η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου, που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε δύο δοκάρια με τους Σεφουλάι και Τοπάλι.

Το μοναδικό γκολ του Αιγέα σημείωσε ο Θανάσης Πρωτούλης, μειώνοντας προσωρινά σε 4-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey