Έτοιμος για ένα ακόμα τρόπαιο

28/04/2022 - 09:33 Τελευταία τροποποίηση στις 28/04/2022 - 10:01

Έτοιμος να διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο είναι ο Αετός Λουτρών ο οποίος το προσεχές Σάββατο 30/4 θα αντιμετωπίσει στη Μύρινα στις 17:00 για τον τελικό κυπέλλου του Νομού Λέσβου τον κυπελλούχο Λήμνου Ηρακλή Ατσικής.

Ο νταμπλούχος στη Λέσβο Αετός θα ταξιδέψει για δεύτερη φορά στο νησί το Ηφαίστου μέσα σε λίγες μόνο μέρες μετά την επικράτηση του 0-1 για τον τελικό πρωταθλήματος κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου, στοχεύοντας στην κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι σαφώς σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο ο οποίος δεν στέφθηκε πρωταθλητής κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά του πρωταθλήματος. 

Ο Θεαγένης Διονυσάτος δύσκολα θα έχει στην διάθεση του τον Τζίμη Βλαστέλλη που προέρχεται από τραυματισμό και είναι ακόμα ανέτοιμος, όπως και τον Καπταγιάννη η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Επίσης, την αποστολή δεν θα ακολουθήσει και ο νεαρός Μανώλης Βόικος λόγω των υποχρεώσεων του στη Μικτή Λέσβου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Μποντάκης με βοηθούς τους Δηλγεράκη και Κοσετσίδη από τη Λήμνο, ενώ παρατηρητές ορίστηκαν ο Β Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ Λάμπρος Σταθάκης και ο Βασίλης Ψυχούδης μέλος της επιτροπής της Λήμνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey