Ανοικτοί λογαριασμοί για Γέρα και Όλυμπο

29/08/2011 - 12:33 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2011 - 12:59

Ανοικτή παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Λέσβου για Αναγέννηση Γέρας και Όλυμπο Αγιάσου, αφού το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του "Παπάδου" δεν ανέδειξε νικητή, βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2. Αποτέλεσμα πάντως, που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Αγιάσου, χάρη στα δύο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε, εν όψει της ρεβάνς στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής.

Οι κερκίδες ήταν κατάμεστες στη Γέρα, στο πρώτο επίσημο ματς στο νέο συνθετικό τάπητα. Οι δύο ομάδες ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα, αφού το κύπελλο είναι εντός των στόχων τους. Ο φιλοξενούμενος Όλυμπος, με τη στόφα του πρωταθλητή, μπήκε στο παιχνίδι αρκετά πιο δραστήριος, αγγίζοντας το γκολ σε κάποιες φάσεις με τους Λαλά, Μαλακό και Τσαμπλάκο, εκμεταλλευόμενος τις αδύναμιες που παρουσίασαν ανασταλτικά οι γηπεδούχοι.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να είχε αρκετές φάσεις, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Με την έναρξη της επανάληψης όμως, ο Βαγγέλης Σεραφίγκος με ασύλληπτο σουτ μέσα απο την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Όλυμπο, πανηγυρίζοντας το παρθενικό του γκολ με την ομάδα της Αγιάσου. Νωρίτερα, η Γέρα θα μπορούσε να είχε ανόιξει το σκορ, αν το απ' ευθείας χτύπημα κόρνερ του Γιάννη Τακού δεν έβρισκε το κάθετο δοκάρι.

Στο 67ο λεπτό, ο Χριστοδούλου πετυχαίνει γκολ για λογαριασμό της Γέρας, που ακυρώνεται όμως  ως οφσφάιντ και στο 75', οι φιλοξενούμενοι κάνουν δύο τα τέρματά τους, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Τσαμπλάκο και δημιουργό τον ταχύτατο Λαλά, που ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα της Γέρας.

Ωστόσο, η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε άμεσα, με τον Τακό -ένα λεπτό αργότερα- να εκμεταλλεύεται μπαλιά του Χριστοδούλου και να μειώνει σε 1-2. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τσιταντίνος χάνει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά εν τέλει η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα, πέντε λεπτά πριν το τέλος του ντέρμπι. Ο Τσιταντίνος ανατράπηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Ψαρρό, με το διαιτητή Κουλουδή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών, σε μια φάση που προξένησε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ολύμπου. Την μπάλα έστησε στα έντεκα βήματα ο Χρήστος Τάκας, που δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 και δίνοντας παράληλα ελπίδες στην ομάδα του για τη ρεβάνς της ερχόμενης Κυριακής.

Αναγέννηση Γέρας: Χατζηκλειδαράς, Κοντούλης, Κουρούνης, Ξωχέλλης (82' Ρετζίνος), Αφαλωνιάτης, Τάκας, Τσιταντίνος, Κακαγιάννης (65' Μιμίκος), Βλάμης (60'Αυγουστίδης), Τακός

Όλυμπος Αγιάσου: Κοκαλλέλης, Κουρβανιός (70' Ψαρρός), Σπάχι, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Τσιμπούκης, Λαλάς (83' Βαμβαλέλλης), Καζάνης, Σεραφίγκος, Μαλακός (89' Καρακλάς), Τόρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey