Προκρίσεις και παραλίγο εμφράγματα!

08/09/2012 - 20:46 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2012 - 21:00

Οι σημερινοί επαναληπτικοί της Α' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου τα είχαν σχεδόν όλα. Δίκαιες προκρίσεις, αμφίρροπα ματς και μερικές ανατροπές που έμειναν στη μέση.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τις πέντε αναμετρήσεις στα γήπεδα του νησιού απόλαυσν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, δείγμα των όσων θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη Β' Φάση, νικώντας μέσα στο Μόλυβο τον τοπικό Αρίωνα με σκορ 2-4. Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στον πρώτο αγώνα (1-1).

Τις νίκες της διπλασίασε η Αναγέννηση Γέρας, που επιβλήθηκε του Οδυσσέα Ελύτη με σκορ 2-0 μέσα στο γήπεδο του Παπάδου. Η ομάδα του Νίκου Μάτα, αν και τα είχε βρει σκούρα στο πρώτο ματς, είχε φύγει νικήτρια με 0-1.

Παραλίγο να πετύχει την ανατροπή ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους, που είχε γνωρίσει την ήττα από τον Πολιχνίτο στην έδρα του με 0-3. Στη σημερινή ρεβάνς, ο Αλκιβιάδης κέρδισε με 0-2, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Κεραυνός πέτυχε και δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά στο Ίππείος, κόντρα στον τοπικό Αστέρα με σκορ 0-2. Η ομάδα του Αφάλωνα προκρίθηκε στη Β' Φάση με συνολικό απολογισμό 10-1 στις δύο αναμετρήσεις.

Τέλος, στο γήπεδο της Πέτρας η Άναξος ήταν καταιγιστική και επικράτησε του Μεσοτόπου με 5-0, όπως είχε κάνει και στο πρώτο ματς (2-4).

Τα αποτελέσματα

Σάββατο

Αρίων Μήθυμνας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-4
Αναγέννηση Γέρας-Οδυσσέας Ελύτης 2-0
Πολιχνίτος-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-2
Αστέρας Ιππείου-Κεραυνός Αφάλωνα 0-2
Άναξος-Μεσότοπος 5-0

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Κυριακή (9/9, 16:45)

Όλυμπος Αγιάσου-Παπανικολής Ερεσού (1-3)
Αετός Λουτρών-Θύελλα Πηγής (5-0)
Αρίων Παλαιοκήπου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (4-0)
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αιγέας Πλωμαρίου (2-2)
Λιονταράκια-Βύρων Μόριας (1-2)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey