Νοκ άουτ η Β' Φάση και μετά... εξάδα!

14/09/2012 - 11:17 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2012 - 11:28

Την Κυριακή (16/9) θα διεξαχθούν οι πέντε από τις έξι συνολικά αναμετρήσεις του Κυπέλλου Λέσβου για τη Β' Φάση της διοργάνωσης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την Α' φάση, όπου υπήρχε και επαναληπτικός, αυτή τη φορά οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα ακολουθήσει παράταση και ενδεχομένως πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος.

Στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", η Προοδευτική Σκ. Καλλονής φιλοξενεί την Άναξο, ενώ στο Ενωσιακό της Θερμής τα Λιονταράκια θα υποδεχθούν τον Όλυμπο Αγιάσου.

Στο Γήπεδο του Παπάδου, η τοπική Αναγέννηση Γέρας τίθεται αντιμέτωπη με τον Αιγέα Πλωμαρίου, ενώ ο Πολιχνίτος θα αγωνιστεί στην έδρα του κόντρα στο Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Τέλος, στο Γήπεδο της Μόριας ξανά και όχι στα Πάμφιλα θα υποδεχθεί ο Κεραυνός Αφάλωνα τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Ο αγώνας της Θύελλας Πηγής με τον Αιολικό ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (19/9) στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής.

Να τονιστεί, ότι σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της ΕΠΣ Λέσβου οι έξι ομάδες που θα προκριθούν από τη Β' Φάση θα μπουν στην κληρωτίδα για την ενδιάμεση φάση που θα οδηγήσει στα ημιτελικά, με δύο απ' ευθείας εισιτήρια χωρίς αγώνα.

Β' Φαση Κυπέλλου Λέσβου

Κυριακή (16/9, 16:45)
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Άναξος
Λιονταράκια-Όλυμπος Αγιάσου
Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας Πλωμαρίου
Πολιχνίτος-Διαγόρα Αγ. Παρασκευής
Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητο Ανεμώτιας

Τετάρτη (19/9, 16:30)
Θύελλας Πηγής-Αιολικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey