Πέρασαν τα φαβορί, την έκπληξη η Ανεμώτια!

16/09/2012 - 19:53 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2012 - 12:41

Η Β' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου περιελάμβανε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και χαρακτηρίστηκε από τις προκρίσεις των φαβορί, την εμφατική νίκη της Αναγέννησης Γέρας επί του Αιγέα, αλλά και την έκπληξη που σημειώθηκε στη Μόρια με τον αποκλεισμό του Κεραυνού από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Στο Γήπεδο του Παπάδου, η Αναγέννηση συνέτριψε με 9-1 τον Αιγέα, πετυχαίνοντας το σκορ της ημέρας. Οι παίκτες του Νίκου Μάττα ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, απέναντι στην ομάδα του Πλωμαρίου που παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις.

Εκπληκτική εξέλιξη είχε ο αγώνας στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", μεταξύ της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής και της Ανάξου που έληξε με 3-2, χάρη σε ανατροπή που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν την πρόκριση, την οποία κρατούσαν σφικτά μέχρι το 91ο λεπτό όταν το σκορ ήταν στο 1-2. Όμως η Προοδευτική, παρά το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έφερε... τούμπα το ματς με δύο γκολ του Τζουβανέλλη και του Μαραγκού στις καθυστερήσεις (91' και 93').

Αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση στο Ενωσιακό της Θερμής, με τα Λιονταράκια να κοντράρουν τον Όλυμπο Αγιάσου που πανηγύρισε πάντως τη νίκη με 0-1 χάρη σε γκολ του Λαλά (55'). Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου είχε και δοκάρι με τον Σεραφίγκο στις καθυστερήσεις, ωστόσο οι παίκτες του Λάκη Σπανού διαμαρτυρήθηκαν για μη υπόδειξη πέναλτι, όσο το σκορ ήταν ισόπαλο.

Στον Πολιχνίτο, η τοπική ομάδα ηττήθηκε από το Διαγόρα Αγ. Παρασκευής με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ του Δημάκη. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, όμως αστόχησαν σε πέναλτι στο 0-0.

Τέλος στη Μόρια, σημειώθηκε η έκπληξη της Β' Φάσης με τον -τυπικά- γηπεδούχο και νεοφώτιστο στην Α' Κατηγορία Κεραυνό Αφάλωνα να γνωρίζει οδυνηρή ήττα από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας με σκορ 0-2.

Β' Φαση Κυπέλλου Λέσβου

Κυριακή (16/9, 16:45)
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Άναξος 3-2
Λιονταράκια-Όλυμπος Αγιάσου 0-1
Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας Πλωμαρίου 9-1
Πολιχνίτος-Διαγόρα Αγ. Παρασκευής 0-1
Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey