Προκρίθηκε ο Αιολικός, αλλά απογοήτευσε

19/09/2012 - 21:11 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2012 - 23:06

Η Β' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου ολοκληρώθηκε σήμερα με την πρόκριση του Αιολικού κόντρα στη Θύελλα Πηγής (2-4), σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, ενώ το σύνολο του Θοδωρή Παπαδημητρίου παρά την ήττα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής και ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια. Η Θύελλα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή ο Λίγγος έπιασε την κεφαλιά με τον Σουτζόγλου να αποκρούει εξ' επαφής και τον επερχόμενο Κομνηνάκη να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ.

Ο Αιολικός αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Μιχάλη Δούμπλατζη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ματθαίου σε κεφαλιά του Καπίνο, πλασάρωντας τον τερματοφύλακα της Θύελλας.

Η συνέχεια του αγώνα άνηκε στην ομάδα της Πηγής, που έδειξε πιο ξεκούραστη και πίεσε για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Μάλιστα, στο 20ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κάσσου από τον Καπίνο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λίγγος, όμως ο Σουτζόγλου έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.

Στο 30ο λεπτό ωστόσο, ο Καδής εκτέλεσε απ' ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Ματθαίου να αποκρούει στη γωνία του και τον Καλλιμαντζέρο να πετυχαίνει το 1-2 με δυνατό σουτ.

Στην επανάληψη, ήταν ο Αιολικός αυτός που πέτυχε γκολ με το ξεκίνημα, χάρη σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρουζέλλη (48'). Η ομάδα του Θοδωρή Παπαδημητρίου δεν τα παράτησε και προσπάθησε να μειώσει, καταφέρνοντας να σκοράρει δεύτερο γκολ στο 70ο λεπτό με τον Κάσσου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθιος του Καπίνο και πλάσαρε στην έξοδο τον Σουτζόγλου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Πιττού, αν και καρδιοχτύπησε, κατάφερε τελικά να "κλειδώσει" την πρόκριση στο 81ο λεπτό, χάρη σε νέα απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρουζέλλη, που μπέρδεψε τον τερματοφύλακα Ματθαίου.

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Παντελαίων, που είχε βοηθούς τους Φαναρτζή και Κάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Κουκέλλη, προπονητή του Αιολικού στο μπάσκετ που έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή...

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ: Ματθαίου, Παπαδόπουλος (60' Κουντούλης), Μπουτάκης, Δ. Τσιβγούλης, Π. Τσιβγούλης, Πινάκης, Κομνηνάκης, Τζιώτης (80' Τζανετέλλης), Λίγγος, Λουπέλλης (67' Μάρας), Κάσσου

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Διακορώνας, Βαξεβάνης, Καπίνο (71' Κριπιντήρης), Καδής, Πετρουζέλλης, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Καλλιμαντζέρος, Μάντζιος (46' Χατζηκυριάκος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey