Η Γέρα αποκαθήλωσε τον Όλυμπο!

03/10/2012 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2012 - 19:51

Με μεγάλο νικητή του ντέρμπι την Αναγέννηση Γέρας, που κέρδισε μέσα στην Αγιάσο τον Όλυμπο, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στη σαιζόν, το συγκρότημα του Νίκου Μάτα πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και για τον... τίτλο του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μεγάλο crash test μεταξύ δύο αντιπάλων που όλα δείχνουν πως θα μας απασχολήσουν έντονα με τις αναμετρήσεις του μέσα στη χρονιά, λοιπόν η Γέρα πήρε... κεφάλι προηγούμενη στο παιχνίδι με πέναλτι του Δελόλμα και στην επανάληψη διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γιώργο Μαλακό.

Ο Όλυμπος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μετά το γκολ του Καλουντζή, αλλά παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Μαλακού, δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Στην τετράδα πέρασε και ο Διαγόρας του Τάσου Σπύρου, που λύγισε με 3-1 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στην Αγία Παρασκευή.

Ο Πιπίνης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Παναγιώτη Σοφιάνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος. Στο 70' ο Διαγόρας πέτυχε και τρίτο γκολ, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση με τον Στρατή Δελόλμα, με τον Ατρόμητο απλά να μειώνει σε 3-1 με τον Χονδρο.

Να θυμίσουμε πως στα ημιτελικά βρίσκονται ήδη Αιολικός και Προοδευτική Σκάλας Καλλονής...

Τα αποτελέσματα

Όλυμπος - Αναγέννηση Γέρας 1-2

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Ατρόμητος Ανεμώτιας 3-1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey