Προβάδισμα Αιολικού, ισοπαλία στο ντέρμπι

30/12/2012 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2012 - 21:11

kyp_eras_tropaioΟι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου δεν επεφύλασσαν εκπλήξεις, με τον Αιολικό να παίρνει το πάνω χέρι για την πρόκριση μέσα στο γήπεδο της Σκάλας Καλλονής και το ντέρμπι της Αγίας Παρασκευής να λήγει χωρίς νικητή.

Στη Σκάλα, η Προοδευτική φιλοξένησε τον Αιολικό, με την ομάδα της Μυτιλήνης να προηγείται με τη συμπλήρωση του 25ου λεπτού και σκόρερ τον Διονυσάτο. Οι παίκτες του Μανόλη Εμμανουήλ έφτασαν στην ισοφάριση από έμμεσο φάουλ και σουτ του Βαμβουκλή, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, μέτρησε η εμπειρία του "Νίλσεν", ο οποίος με δεύτερο προσωπικό τέρμα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Αιολικό (1-2) στο 56' και λίγο αργότερα ο Γκιάτα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 (75'), που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στην Αγία Παρασκευή, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ημίχρονο χωρίς τέρματα, με τον Διαγόρα να ανοίγει το σκορ στην επανάληψη με κεφαλιά του Δελόλμα στο 60ο λεπτό. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μαλακός εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα στην άμυνα του Διαγόρα και ισοφάρισε σε 1-1 (72'). Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Νερατζή και μια καλή ευκαιρία με τον Δελόλμα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Μάτα θα μπορούσαν να έχουν φύγει ακόμα και με τη νίκη, αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Η Αναγέννηση πάντως, με την ισοπαλία αυτή, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη ρεβάνς του Παπάδου.

Οι επαναληπτικοί ορίστηκαν από την ΕΠΣ Λέσβου για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης τις 14:15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey