Αιολικός και Αναγέννηση Γέρας στον τελικό

16/01/2013 - 17:33 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2013 - 18:42

Aiolikos_Proo_kyp_Katsaros_2-0Το ζευγάρι του τελικού στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Λέσβου έγινε γνωστό, μετά και τους σημερινούς επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης, που πραγματοποιήθηκαν στη Θερμή και τον Παπάδο.

Ο Αιολικός επικράτησε εκ νέου με 2-0 της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής, σε ένα ματς που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού στο μεγαλύτερο χρονικό του διάστημα διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Το σκορ άνοιξε ο Θεαγένης Διονυσάτος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 14ο λεπτό, με τον Βασίλη Μάντζιο να γράφει το 2-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στο Ενωσιακό της Θερμής. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα είχε και δοκάρι στην επανάληψη.

Στον Παπάδο της Γέρας, η τοπική Αναγέννηση επικράτησε με 3-0 του Διαγόρα και σε συνδυασμό με το 1-1 στην έδρα της Αγίας Παρασκευής, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή ομάδας της ευρύτερης περιοχής της Γέρας σε τελικό εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Τάκα, Μαλακό και Ζαφειρίου.

Aiolikos_Proodeytiki_kyp_2-0_1Aiolikos_Proo_kyp_Koukellis_2-0

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey