Κίνηση παλαιμάχων για σύνδεσμο!

20/12/2010 - 23:14

Μία πολύ καλή πρωτοβουλία, που ελπίζουμε να έχει την ανταπόκριση που της αρμόζει, πήραν εδώ και λίγους μήνες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιολικού Λάκης Μέγας και Παναγιώτης Πιττός, βοηθούντως και του Προέδρου του Παλλεσβιακού, Γιώργου Αμπελικιώτη.

Στόχος τους, η δημιουργία ενός παλλεσβιακού συνδέσμου παλαιμάχων με τη συμμετοχή φυσικά όλων των άλλοτε μεγάλων αστέρων των ομάδων της Λέσβου! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr ,οι πρωτεργάτες αυτού του εγχειρήματος, προχώρησαν στην ίδρυση αυτού του συνδέσμου, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι ακριβώς η λειτουργία του.


Ελπίζουμε πάντως αυτή η πρωτοβουλία να αγκαλιαστεί από τους παλαιμάχους και επιτέλους να καμφθούν και οι όποιες… αντιπαλότητες υπάρχουν μεταξύ παλαιών ποδοσφαιριστών του Αιολικού κυρίως…  Πάντως θα είναι εντυπωσιακό να δούμε σε ένα φιλικό παιχνίδι για παράδειγμα στο μέλλον, όλους εκείνους που μνημονεύουμε σε κάθε ευκαιρία για τα κατορθώματά τους στα λεσβιακά γήπεδο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι σχετικές προσεγγίσεις λογικά. Ίδωμεν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey