Πρωτοχρονιάτικο δώρο στην ΕΠΣΛ!

31/12/2010 - 21:55

Ο Άη Βασίλης ήταν γενναιόδωρος με την ΕΠΣ Λέσβου την τελευταία ημέρα του 2010, αφού όπως έγινε γνωστό εγκρίθηκε τελικώς η επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς τα σωματεία της Α' Κατηγορίας σε Λέσβο και Λήμνο, παρά τις... γκάφες που προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, από τον Αύγουστο δηλαδή και μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη, που έληγε η προθεσμία για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ ενημερώθηκαν το πρωί, πως τα 69.600€ βρίσκονται στη διαδικασία της εκταμίευσης κι έτσι απομένουν να γίνουν κάποια διαδικαστικά στην εφορία, έως την είσπραξη του ποσού, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα στις 30 ομάδες που ολοκλήρωσαν το 2008 το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας σε Λέσβο (16 ομάδες) και Λήμνο (14 ομάδες). Κάτι που σημαίνει πως το κάθε σωματείο θα εισπράξει με τον καινούριο χρόνο το ποσό των 2.320€, αν μήτι άλλο ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Άξιο αναφοράς είναι πάντως το γεγονός, πως λίγο έλειψε να χαθεί η επιχορηγήση λόγω των λανθασμένων χειρισμών όσων ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν την υπόθεση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος είναι διατεθειμένος από τις πρώτες ημέρες του 2011 να "σφύξει τα λουριά" στην Ένωση -απαλλαγμένος κι από τις υποχρεώσεις στις πολιτικές καρέκλες- αλλάζοντας πρόσωπα στις διάφορες Επιτροπές και αναδιαμορφώνοντας εκ βάθρου τη λειτουργία της ΕΠΣΛ, με μοναδικό γνώμονα, το καλο του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey