Ξεκίνησε στη Ρόδο η Β' Φάση του Ενωσιακού

04/01/2011 - 19:25

Ξεκίνησε σήμερα στη Ρόδο η Β' Φάση του Πανελληνίου Ενωσιακού Πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 5 Μικτών ομάδων από το Αιγαίο, αφού τελικώς και η Σάμος δήλωσε πως θα αγωνιστεί κανονικά, σε αντίθεση με ότι συνέβη στην Α' Φάση, που πραγματοποιήθηκε πριν από  λίγες εβδομάδες στη Λέσβο.

Στην Α' Φάση οι Μικτές της Λέσβου είχαν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις, αγωνιζόμενες μάλιστα και υπό το βλέμμα του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, που ήταν παρών στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η ομάδα των νέων είχε κατακτήσει την πρώτη θέση, με απολογισμό δύο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ εκείνη των παίδων είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση, χάνοντας την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική από τα Δωδεκάνησα.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος έχει αλλάξει φέτος, καθώς δεν θα προκριθεί καμία ομάδα στην επόμενη φάση, αλλά θα δημιουργηθεί μια ενιαία Μικτή Αιγαίου, που θα εκπροσωπήσει την περιφέρεια στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα αυτή θα πλαισιωθεί από ποδοσφαιριστές όλων των Μικτών, ανάλογα με τη θέση που κατέκτησαν μετά και τη Β' Φάση των αγώνων. Κάτι που έχει τη δική του σημασία, με το στόχο πλέον να προσαρμόζεται από τις καθιερωμένες προκρίσεις, στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή Λέσβιων ποδοσφαιριστών στη Μικτή Αιγαίου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα στα γήπεδα Καρακόνερου, Κοσκινού και Αγίων Αποστόλων, με τον καιρό στη Ρόδο να είναι βροχερός, κάτι που ωστόσο δεν έχει χαλάσει καθόλου τη διάθεση των παικτών που επέλεξαν οι δύο προπονητές, Βαριεμέζης και Μοσχονησιώτης, για τη Β' Φάση των αγώνων.

Η αποστολή της Μικτής παίδων:

Γρηγόρης Παπαγιάννης, Άρης Λαμπράκης, Σπύρος Πιπεράς, Γιώργος Κακογιάννης, Γιάννης Βαλσάμης, Βαγγέλης Ζαχαρής, Σπύρος Κάκαρος, Στρατής Σαλταμάρας, Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης, Στρατής Μητσέλης, Ακίνδυνος Μαυραγάννης, Νίκος Γιακαλής, Γιώργος Σοφιάννης, Παντελής Μιχαλακέλλης, Αντώνης Μακρής, Δημήτρης Κάλφας, Νίκος Καρεκλάς, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Η αποστολή της Μικτής νέων:

Βλάσης Νησιώτης, Αχιλλέας Κατσαρός, Κώστας Λασκαρίδης, Γιώργος Γιαμουγιάννης, Γιάννης Πρωτούλης, Γιώργος Σαμπάνης, Γιάννης Ευαγγέλου, Λουκάς Στεφάνογλου, Πραξιτέλης Βούρος, Νίκος Καλαϊτζής, Ραφαήλ Γιουκαρής, Θεοχάρης Δουβαλέτας, Γιάννης Σαβέλλης, Παναγιώτης Καραγεωργίου, Πάτροκλος Κροτσίδας, Παναγιώτης Καπιοτάς, Ραφαήλ Κουκούλης, Στρατής Ταλιάνης

Σήμερα, στην πρεμιέρα των αγώνων, οι Μικτές της Λέσβου είχαν ρεπό και εκμεταλλεύθηκαν το πρωινό τους κενό, απολαμβάνοντας μια επίσκεψη στο Ενυδρείο που βρίσκεται στο βορειότερο κομμάτι του νησιού, παρέα με τους συνοδούς αποστολής που ξενάγησαν τα παιδιά. Αύριο, παίδες και νέοι ρίχνονται στη μάχη της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στο Γήπεδο Κοσκινού τις αντίστοιχες Μικτές της Χίου, σε αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 13:00 για τους παίδες και στις 15:00 για τους νέους.

Στα σημερινά ματς που άνοιξαν την αυλαία της Β' Φάσης, τα Δωδεκάνησα έκαναν το "2 στα 2" σε παίδες και νέους, επικρατώντας της Χίου, ενώ Σάμος και Κυκλάδες μοιράστηκαν από μια νίκη σε παίδες και νέους αντίστοιχα. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και το αυριανό πρόγραμμα:

Παίδες

Δωδεκάνησα - Χίος 2-0
Σάμος - Κυκλάδες 2-0

Νέοι

Δωδεκάνησα - Χίος 2-0
Σάμος - Κυκλάδες 0-1

Αύριο
Γήπεδο Κοσκινού (13:00), Λέσβος - Χίος (παίδες)
Γήπεδο Κοσκινού (15:00), Λέσβος - Χίος (νέοι)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής

Τετάρτη 5/1
Δωδεκάνησα- Σάμος
Λέσβος – Χίος
Ρεπό Κυκλάδες

Πέμπτη 6/1
Κυκλάδες – Δωδεκάνησα
Σάμος – Λέσβος
Ρεπό Χίος

Παρασκευή 7/1
Λέσβος – Κυκλάδες
Χίος – Σάμος Ρεπό
Δωδεκάνησα

Σάββατο 8/1
Δωδεκάνησα – Λέσβος
Κυκλάδες – Χίος
Ρεπό Σάμος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey