Καλή παρουσία από τις Μικτές στη Ρόδο

07/01/2011 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2011 - 12:56

Το Ενωσιακό Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της Β' Φάσης του στη Ρόδο και οι Μικτές της Λέσβου, που συμμετέχουν στο 10ο όμιλο τόσο στους παίδες όσο και στους νέους, εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, μετρώντας οι μεν παίδες δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, οι δε νέοι μία νίκη και μία ισοπαλία σε δύο αγώνες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως τόσο οι παίκτες του Κώστα Βαριεμέζη όσο και εκείνοι του Ανδρέα Μοσχονησιώτη παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, αποσπώντας το χειροκρότημα των Ροδιτών.

Οι παίδες αγωνίστηκαν αρχικά κόντρα στη Μικτή της Χίου, της οποίας επικράτησαν με σκορ 2-0 χάρη στα γκολ των Λαμπρέλλη και Μιχαλακέλλη, σε ένα ματς που ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκειά του και δικαιολογημένα πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, τα Δωδεκάνησα νίκησαν τις Κυκλάδες με σκορ 4-0.
Η σύνθεση της Μικτής Λέσβου: Ζαχάρης, Καρακλάς, Μαυραγάνης, Παπαγιάννης, Σαλταμάρας, Γιακαλής (71' Μάκρας), Μιχαλακέλλης, Κακογιάννης (65' Χατζηγιοβάνης), Λαμπράκης, Πιπεράς, Σοφιάνης (47' Μητσέλλης)

Την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης (στην πρεμιέρα η Λέσβος είχε ρεπό), η Μικτή μας ομάδα αγωνίστηκε εναντίον της αντίστοιχης της Σάμου και παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη με σκορ 1-2, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Μαυραγάνης και Σοφιάνης.
Η σύνθεση της Μικτής Λέσβου: Ζάχαρης, Καρακλάς, Μαυραγάνης, Παπαγιάννης, Σαλταμάρας, Κάλφας 25' Γιακαλής), Μακρής (60' Κακογιάννης), Μητσέλλης, Λαμπράκης (20' Σοφιάνης), Μιχαλακέλλης, Κάκαρος

Σε ότι αφορά τους νέους, στον πρώτο τους αγώνα επί ροδιακού εδάφους αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα απέναντι στη Μικτή της Χίου, την ίδια ώρα που τα Δωδεκάνησα επικρατούσαν σε ένα ματς-διαφήμιση, των Κυκλάδων με σκορ 3-2.
Η σύνθεση της Μικτής Λέσβου: Νησιώτης, Γιαμουγιάννης, Λασκαρίδης, Σαμπάνης, Πρωτούλης, Βούρος, Δουβαλέτας, Γιουκαρής (56' Κροτσίδας), Σαβέλλης, (41' Καπιώτης), Ευαγγέλου, Καλαιτζίδης
 
Στο δεύτερο αγώνα της η Μικτή νέων της Λέσβου επικράτησε της αντίστοιχης της Σάμου με σκορ 1-2, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Ευαγγέλου.
Η σύνθεση της Μικτής Λέσβου: Νησιώτης, Γιαμουγιάννης, Λασκαρίδης, Σαμπάνης, Στεφάνογλου, Βούρος (55' Γιουκαρής), Δουβαλέτας, Μουφλουζέλλης (80' Κατσαρός), Ταλιάνης (88' Καπιωτής), Ευαγγέλου, Καλαιτζίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey