Σήμερα η γιορτή της ΕΠΣΛ

03/02/2011 - 14:31 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2011 - 15:02

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιον» η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου (ΕΠΣΛ), διοργανώνοντας όπως κάθε χρόνο στο ξεκίνημα της χρονιάς, μία ξεχωριστή εκδήλωση, με καλεσμένα όλα τα σωματεία.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, αναμένεται μαζί με όλο το συμβούλιο να τιμήσει πολλούς ανθρώπους που προσέφεραν ποικιλοτρόπως πέρυσι ή γενικότερα τα τελευταία χρόνια στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, αλλά και τα σωματεία της ΑΕΛΚ και του Αιολικού, για τα διαδρομή τους στις εθνικές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και κυρίως οι βραβεύσεις κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό από την ΕΠΣΛ, που θέλει να δώσει τη χαρά της έκπληξης στους καλεσμένους της και σεβόμενοι την πρόθεσή τους αυτή, δε θα σας πούμε τίποτα παραπάνω για την ώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απονεμηθούν τα κύπελλα και τα μετάλλια του πρωταθλητή στην Αναγέννηση Γέρας που κατέκτησε τον τίτλο στην Α' Τοπική στην περασμένη σεζόν και στην Προοδευτική, που έπραξε το ίδιο στη Β' Τοπική.

Επιπλέον να σημειώσουμε πως το απόγευμα, θα μοιραστούν στα σωματεία και οι επιταγές που αφορούν στην επιχορήγηση της πολιτείας, που εξασφαλίστηκε με περιπετειώδη τρόπο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τη… συνδρομή και του sportlesvos.gr που είχε αναδείξει το θέμα της καθυστέρησης της εκταμίευσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey