Εφιαλτικό τέλος για Αστέρα Νίκης

22/07/2011 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2011 - 14:31

Χωρίς τον Αστέρα Νίκης θα διεξαχθούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπαράκης δεν μπόρεσε να βρει τελικώς λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, στο οποίο είχε περιέλθει ο σύλλογος, με αποτέλεσμα να μη δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα, ο Γιώργος Μπαράκης εμφανίστηκε απογοητευμένος και πικραμένος από την εξέλιξη αυτή, χαρακτηρίζοντας ωστόσο μονόδρομο την αποχώρηση της ομάδας από τα πρωταθλήματα:

«Δυστυχώς, αυτό που είχα ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό, είναι πλέον και τυπικά γεγονός. Ο Αστέρας Νίκης δε θα κατέβει φέτος στο πρωτάθλημα. Προσπάθησα μέχρι και την τελευταία στιγμή να βρω ανθρώπους να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου, αλλά δυστυχώς κανείς από αυτούς που μέχρι σήμερα έλεγαν ότι αγαπάνε τον Αστέρα, δεν έδειξε διάθεση να βοηθήσει.

Έτσι, μην μπορώντας να συνεχίσω άλλο μόνος μου, πήρα τη δύσκολη αυτή απόφαση που για μένα ήταν μονόδρομος. Έχω δώσει πολλά στα έξι χρόνια της ενασχόλησης μου με τη διοίκηση και δεν αντέχω άλλο οικονομικά, αλλά και ψυχικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσει η ομάδα να βρει ξανά το δρόμο της, γιατί είναι κρίμα ένας σύλλογος με την ιστορία αλλά και την οργάνωση που είχε Αστέρας, να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης», δήλωσε ο Γιώργος Μπαράκης.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, οι ομάδες στην Α' Κατηγορία είναι πλέον 13 σε αριθμό, ενώ ερωτηματικά εγείρονται επίσης για τη συμμετοχή των ΑΕΜ και Εθνικού Θερμής, που αντιμετωπίζουν διοικητικά προβλήματα. Αν και επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής έληγαν την Παρασκευή, εντούτοις από την ΕΠΣ Λέσβου έχει δοθεί μια μικρή παράταση και οι ομάδες μπορούν μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να καταθέτουν τα παράβολα τους.

Εξάλλου, οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων αλλά και του κυπέλλου, θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα (19:00) της Δευτέρας στο ξνοδοχείο "Silver Bay".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey