Τη Δευτέρα οι κληρώσεις!

22/07/2011 - 16:45 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2011 - 17:02

Λήγουν τη Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου θα δέχεται την κατάθεση των παραβόλων μέχρι και το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα στις 19:00, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η κλήρωση και των δύο διοργανώσεων.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Νίκης δήλωσαν πως δε θα κατέβει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα (ΕΔΩ το ρεπορτάζ) και αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν άλλες δύο ομάδες της Α' Κατηγορίας να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τότε μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει την ΕΠΣΛ  σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να καλύψει τις θέσεις με κάποιες άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, σε δυσχερή κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΜ, που έχει ξεμείνει απο παίκτες, με τη διοίκηση της να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, αδυνατώντας να βρει λύση. Ίδιες πληροφορίες φέρουν και τους ανθρώπους του Εθνικού Θερμής σε... αναμμένα κάρβουνα και οι επόμενες ημέρες θα αποδειχθούν καθοριστικές.

Πρώτος υποψήφιος πάντως για να συμπληρώσει τον αριθμό των ομάδων της Α' Κατηγορίας είναι ο Ερμής Παμφίλων, που κατετάγη στην 3η θέση της Β' Κατηγορίας. Αν επαληθευτούν οι φόβοι για τη μη συμμετοχή τριών συνολικά ομάδων στη μεγάλη κατηγορία, τότε στην ΕΠΣ Λέσβου, σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο το νέο πρωτάθλημα να πραγματοποιηθεί με δώδεκα ομάδες, αντί για δεκατέσσερις.

Βέβαια, τον πρώτο λόγο  σε μια τέτοια απόφαση έχει η διοργανώτρια αρχή, η οποία θα πρέπει να λάβει μέχρι και τη Δευτέρα την τελική της απόφαση.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, αυτό θα διεξαχθεί εκ νέου σε δύο ομίλους, με την προσθήκη τόσο του Ορφέα Κεραμειών, του Κεραυνού Αφάλωνα και πιθανότατα του Αίγειρου Μιστεγνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey