Παρακράτηση εσόδων προωθεί ο Δήμος!

28/07/2011 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2011 - 12:04

Την απόφαση να παρακρατείται το 15% από τα έσοδα των ομάδων επί των εισιτηρίων, που κόβουν στις επίσημες αναμετρήσεις τους, αποφάσισε ο Οργανισμός που έχει και την αρμοδιότητα Αθλητισμού στο Δήμο Λέσβου, κατά την τελευταία συνεδρίαση του, υπό την Προεδρία του Κώστα Αστυρακάκη.

Η απόφαση αφορά τις δυο ομάδες του νησιού μας, που συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες, την ΑΕΛΚ και τον Αιολικό δηλαδή, και αφορά το 15% επί των ακαθάριστων εσόδων τους από εισιτήρια αλλά και διαφημιστικές πινακίδες, που τοποθετούνται στα γήπεδα, τα οποία αποτελούν δημοτική περιουσία.

Όπως δήλωσε ο κ. Ασυρακάκης σε τοπικά Μέσα, "όλα τα παραπάνω επιβάλλονται να γίνουν, καθώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να λειτουργήσουν τα γήπεδα και να είναι ο Οργανισμός συνεπής στις υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει απέναντι στις ομάδες, σε ότι αφορά τη συντήρηση των γηπέδων".

Ο κ. Αστυρακάκης πάντως, άφησε μια... χαραμάδα να μην ισχύσει αυτή η -σκανδαλώδης- απόφαση σε ότι αφορά την ΑΕΛΚ και μόνο, σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση των Καλλονιατών (που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον) και το Δήμο Λέσβου, ώστε να αναλάβει εκείνη τα έξοδα των απαιτούμενων εργασιών στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και να αντισταθμιστούν τα προσδοκόμενα οφέλη με το κόστος συντήρησης!

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Δήμου Λέσβου σκοπεύουν να προχωρήσουν το συγκεκριμένο μέτρο και στις ιδιωτικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, που ενδεχομένως να ζητήσουν μέσα στη χρονιά τη χρησιμοποίηση των γηπέδων του Δήμου, με στόχο να εισπράξουν κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey