Συνεργασία ΑΙΟ-ΑΕΛΚ για τον... Ταρλά!

09/08/2011 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2011 - 17:36

Μπορεί μετά τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ τους, το ενδεχόμενο να… συνεργαστούν ΑΕΛΚ και Αιολικός ή Αιολικός και ΑΕΛΚ αν προτιμάτε, να ακουγόταν σαν… ανέκδοτο αλλά να που ο καιρός έχει γυρίσματα!

Η κίνηση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λέσβου Κώστα Αστυρακάκη να προτείνει τη σύσταση μίας κοινής επιτροπής από ανθρώπους του Αιολικού και της ΑΕΛΚ, για να συνεννοηθούν οι δύο πλευρές για τη χρήση του γηπέδου του Ταρλά, υποδέχτηκε θετικά και από τις δύο ομάδες, που θα διαμορφώσουν πλέον από κοινού το πρόγραμμα των προπονήσεών τους στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης.

Στην επιτροπή βέβαια που θα συσταθεί μεταξύ ΑΙΟ και ΑΕΛΚ, θα συμμετέχει και ο Υπεύθυνος του γηπέδου κ. Κυπαρίσσης Χριστόδουλος για λογαριασμό του Δήμου για την καλύτερη δυνατή συνεργασία και εξυπηρέτηση των δύο ομάδων.

Εξάλλου για την κοινή χρήση του γηπέδου του Ταρλά από Αιολικό και ΑΕΛΚ, οι δύο ομάδες απέστειλαν χθες σχετικό χαρτί στην ΕΠΟ, όπου δηλώνουν στην επιτροπή πρωταθλήματος Β΄-Γ΄ Εθνικής και στην αντίστοιχη του Περιφερειακού, την κοινή τους έδρα. Η δήλωση αυτή ουσιαστικά γίνεται και για την τοποθέτηση κλειδάριθμου στις δύο ομάδες ενόψει της κλήρωσης των πρωταθλημάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey