ΦΙΛΙΚΑ: Αιολικός-Βύρων Μόριας 1-0

25/08/2011 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2011 - 12:52

Σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Γ. Σκούφος" (για αυτό θα αναφερθούμε σε άλλη ενότητα), ο Φώτης Κοκκινέλλης είχε την ευκαιρία να δει για μία ακόμη φορά τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στο καλογυμνασμένο σχήμα του Θοδωρή Γιακαλή.

Ο Αιολικός με κεφαλιά (!) γκολ του Διονυσάτου στο δεύτερο μέρος πήρε τη φιλική νίκη παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα, ένα μέτριο και ένα καλό σε κάθε ημίχρονο, με τους δύο προπονητές να ρίχνουν στο παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους.

Από το Βύρωνα να σημειώσουμε πως δεν αγωνίστηκαν οι Χωματάς, Πατσατζής και Παπαβασιλείου, ενώ από πλευράς Αιολικού πήραν χρόνο συμμετοχής και όλοι οι μικροί που σε γενικές γραμμές άρεσαν.

Με τον Κοκκινέλλη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κατά την προετοιμασία κυρίως λόγω του ότι δεν έχει ιδανικό γήπεδο με χλοοτάπητα για να προπονήσει την ομάδα του, ο νέος Αιολικός του είχε αρκετά προβλήματα κυκλοφορίας της μπάλας στο χωράφι πραγματικά του "Γ. Σκούφος" στο πρώτο μέρος, με το Βύρωνα με διπλή ζώνη άμυνας, να κρατά σχετικά εύκολα το μηδέν πίσω.

Στην επανάληψη η κατάσταση άλλαξε, με τον Αιολικό να βρίσκει ρυθμό, να γυρίζει τη μπάλα σαφώς καλύτερα απ΄ ότι στο πρώτο μέρος και να δημιουργεί αρκετές καλές στιγμές με πρωταγωνιστές τους Χατζηκυριάκο, Διονυσάτο και Π. Βουργουτζή.

Πολύ καλή και η παρουσία του Κάρδαρη που από μία δύο επαφές με τη μπάλα δείχνει πως ξέρει... καντάρια, ενώ θετικοί ήταν και ο Μουτζούρης σε ρόλο αμυντικού χαφ και ο μαχητικός Θωμάς Παπαδόπουλος. Στα μετόσπισθεν Αγιακάτσικας-Αποστολίδης-Καδής και Καλαϊτζίδης δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος του βραχύσωμου Τάκη Ελευθερίου.

Σαν γενικό συμπέρασμα ο Αιολικός έδειξε κουρασμένος από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, κάτι που θεωρείται φυσιολογικό. Επιπλέον η διαπίστωση όλων είναι πως η απόκτηση επιθετικού είναι αναγκαιότητα για να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Δελόλμα. Από τον ΑΙΟ δεν έπαιξε ο Πραξιτέλης Βούρος.

Σε ότι αφορά το Βύρωνα Μόριας, σε ένα παιχνίδι κόντρα σε ανώτερη ομάδα, έδειξε πως έχει δουλέψει εξαιρετικά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, καταφέρνοντας να αντέξει στην ασφυκτική ειδικά στο δεύτερο μέρος πίεση του Αιολικού. Και φυσικά αν ήταν πλήρης ενδεχομένως να είχε δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην άμυνα του Αιολικού. Σε κάθε περίπτβση η Μόρια δείχνει ικανή να κάνει πορεία πρωταθλητισμού φέτος, αν και ο Θοδωρής Γιακαλής ούτε που θέλει να μιλάει για κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κοκκινέλλης μιλώντας στο sportlesvos.gr δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως δεν έχει γήπεδο να προπονήσει την ομάδα. Από εκεί και έπειτα έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του μόνο στο δεύτερο μέρος.

Να σημειώσουμε τέλος, πως στον Αιολικό θα εσνωματωθεί τις επόμενες μέρες και ο Δημήτρης Ντζιμάνης που ανήκει στον Πανιώνιο και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΙΟ, αφού πρόθεση τόσο δική του όσο και του Κοκκινέλλη είναι να συνεχίσει στον Ταρλά, προσθέτοντας άλλη μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey