ΦΙΛΙΚΑ: Θύελλα - Αίγειρος 8-0

25/08/2011 - 13:00

Χωρίς να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, ιδίως στο Β' Ημίχρονο, η Θύελλα Πηγής επικράτησε με 8-0 του Αίγειρου Μιστεγνών σε φιλική αναμέτρηση.

Ο αγώνας δε χωρά ιδιαίτερης κριτικής, από τη στιγμή που η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Η Θύελλα Πηγής είχε πολύ καλά διαστήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο 45λεπτο, με τον προπονητή της Θοδωρή Παπαδημητρίου να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Σε ότι αφορά τον Αίγειρο Μιστεγνών, άντεξε μόνο για το πρώτο μέρος, όπου το σκορ περιορίστηκε στο 3-0, ενώ στην επανάληψη, έμεινε από δυνάμεις και μοιραία το σκορ πήρε διαστάσεις.

Εκείνο που αξίζει να αναφερθεί, είναι οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, που μεταφράστηκαν μάλιστα και σε ένα σημαντικό δώρο από την πλευρά της Θύελλας, που πρόσφερε ένα σετ εμφάνισης στον Αίγειρο.

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας των Μιστεγνών εξέδωσε ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίγειρου Μιστεγνών ευχαριστεί θερμά τη Θύελλα Πηγής για την άψογη φιλοξενία της, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στις 24/08, καθώς επίσης και για το σετ εμφάνισης, που έκανε δώρο στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε, να έχουν ένα καλο πρωτάθλημα και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν θέσει για τη φετινή χρονιά".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey