ΦΙΛΙΚΑ: Διαγόρας - Κεραυνός 7-0

25/08/2011 - 13:13

Σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο τοπικός Διαγόρας επικράτησε εύκολα του Κεραυνού Αφάλωνα με σκορ 7-0, σε μια συνάντηση που ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο 35λεπτα ημίχρονα.

Η ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη ήταν εντυπωσιακή και δε δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, αγωνιζόμενη με πολλές και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της, που αναμένεται να την ανεβάσουν επίπεδο και να τη χρίσουν πρώτο φαβορί για το φετινό τίτλο στην Α' Κατηγορία.

Τη φανέλα του Διαγόρα φόρεσαν ο Νίκος Κροτσίδας και ο Παναγιώτης Σοφιάνης, που μένουν ελεύθεροι από τον Αιολικό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα ο Σοφιάνης σκόραρε δύο γκολ στο φιλικό, ενώ σκόρερ χρίσθηκε και ο Κροτσίδας. Τα άλλα τρία τέρματα του Διαγόρα σημείωσαν οι Βαμβουκλής (2), Τσουλέλλης και Στρ. Δελόλμας.

Ο Γιώργος Σπάρταλης αναζητά σέντερ φορ και τερματοφύλακα, για να ολοκληρώσει το ρόστερ, στο οποίο εντάχθηκε και ο 16χρονος Κώστας Βελούτσος από τον Αχιλλέα Πέτρας.

Σε ότι αφορά τον Κεραυνό, σαφέστατα ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ωστόσο οι άνθρωποι του Αφάλωνα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια και τη βελτίωση της εικόνας τους εντός αγωνιστικού χώρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey